ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Sterbinszky: Hidegen hagy a sztárság
2004. június 22., kedd, 17:01|Utolsó módosítás: 2005. június 14., kedd, 17:45

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Sterbinszky és Bruckmann valószínűleg még egy jó ideig együtt maradnak, Fekete Pákóval viszont biztosan nem fognak duettet énekelni. Sterby nem tartja magát kiöregedettnek a szakmából, bulizni viszont már csak fellépőként jár. Az AXEtázis a Palace-ban partisorozat sztárjait legközelebb szombaton (június 26-án) láthatod-hallhatod Siófokon. Bruckmannt pedig minden nap a Barátok köztben.


1/3. oldal >>

Forrás: [origo]
Ajánlat
Siófok: maratoni Sterbinszky-szett, lemezbemutató AXEtázisban
Sterbinszky - az AXEtázis kulcsfigurája
Dj Bruckmann - az AXEtázis felfedezettje
Sterbinszky honlapja
Képgaléria
AXEtázis a Palace-ban

Fórum
AXEtázis fórum

- Üdvözlünk mindenkit, várjuk a kérdéseket!

Milyen stílusban alkottok? (Amoebaassassin)
- House, electro-house, funk-house.

Sziasztok. Milyen a kapcsolatotok a többi hazai, illetve külföldi DJ-vel? (Gejzirke)
- Számos hazai dj-vel napi telefonos kapcsolatban állunk, van akikkel félévente-évente egyszer beszélünk, de van olyan is, akivel még életemben nem találkoztam. Nyugodtan mondhatom, hogy zenészek  90%-ával jó kapcsolatban állunk. Ami a külföldieket illeti, talán a legjobb két példa Carl Cox és Antoine Clamaran. Az elsőként említett úriember például számos zenedarabunkat játssza, és ennek köszönhetően még közös fellépésre is invitált, míg az utóbb említett producer és dj nem egy zeneszámunkat és remixünket adta már ki.

Hi Sterby! Nem vagy túl öreg már a szakmához? (homer_)
- Szerintem egyáltalán nem, Carl Cox is közel negyven, de a Fatboy Slim fedőnevű előadó és dj is átlépte már az ötvenet...

Szerintetek ki ma Magyarországon az 'első számú', legkeresettebb dj? (Amoebaassassin)
- Nem tudjuk, a top5-re van tippünk, de nem szeretnénk kihagyni senkit, ezért inkább rábíznánk ennek a kérdésnek a megválaszolását a közönségre.

Chrissről, Tommyboyról, Kühlről, Andrewboyról, Debut dj's-ről mi a véleményetek? Szerintem inkább nekik kéne vinni itt Magyarországon a prímet!! (Amoebaassassin)
- Jól mondtad: szerinted.

Milyen stílust képvisel az új klip? (club rotation) (zozi85)
- Electro-house.

Sterby! Semmi kétség afelől, hogy te vagy Magyarország egyik leghíresebb lemezlovasa, melynek egyik bizonyítéka, hogy Carl Cox meghívott az ibizai Space Clubba játszani. Szombaton a Palaceban AXEtázis 4 lemezbemutató, én ott leszek! :) milyen szettel készülsz, és mennyit fogsz játszani? (Chobee)
- Köszönöm a kérdést, jólesik, hogy így szem előtt tartasz, azonban itt megemlíteném, hogy ezen a bulin dj Bruckmann is velem lesz, mivel ez a lemez az ő műve is. A magam részéről a szokásos felvillanyozó és ütős szettel szeretnék előrukkolni. Az említett stílusokon kívül természetesen játszom majd számos tech-houset és technot is.

Hogyan találtátok meg egymást? (vivaboy)
- A Discography című album készültekor futottunk össze az Oxigen stúdióban, ahol másodhangmérnök volt akkor, én meg életemben akkor láttam először zeneszerkesztő programot. De mivel Balázs zenei stílusa és elképzelései abszolút párhuzamosak voltak az enyémmel, így gyorsan összeszoktunk, és már arra az albumra közös dalírásba fogtunk - ez 2000-ben volt.

Fogtok még egymással dolgozni vagy ezzel most vége? Mik a tervek közösen? (vivaboy)
- Ha Balázsra gondolsz, akkor számos félkész és kész közös szerzeményünk van már, amelyeket szeretnénk itthon és külföldön is megjelentetni. Sokat szeretnénk a jövőben együtt stúdiózni, és még többet fellépni. Ezen a hétvégén is együtt lépünk fel a siófoki Palace Dance Clubban, ahol az AXEtázis a Palace-ban 4. című lemezt mutatjuk majd be. Ezzel a lemezbemutatóval egyébként még számos közös fellépésünk lesz majd az ország minden pontján. Ez lesz az AXEtázis a Palace-ban 4. lemezbemutató turné. Terveink között szerepel az általunk oly nagyra tartott producereket és dj-ket Magyarországra elhozni, például  július 31-én, szombaton a pásztói Club Miamiban látható és hallható lesz Robbie Rivera, de terveink között szerepel felléptetni Antoine Clamarant, Eddie Amadort, Tiestot és még sokan másokat.

Forrás: [origo]Helló! Mi a véleményetek a rockerekről? Elítélitek őket? (PePi_nincs_mashol_jar)
- Miért ítélnénk el? Soha nem tennénk ilyet. Millió zenei irányzat van. A maguk területén mindegyikben van jobb és gyengébb projekt, de attól függetlenül, hogy nem ezt a stílust játszzuk, soha nem fordulna meg a fejünkben, hogy akár bármelyiket is elítéljük. Amikor én még nem ezt a zenei stílust játszottam, hanem funkyt és rapet, minden szettemben szerepelt a rock, mint pl. Metallica, Lenny Kravitz, Guns'n'roses, Bon Jovi, Billy Idol, Aerosmiths, stb.

Van olyan előadó, akit nem szerettek ebben a műfajban? (ossian43|TV)
- Soha nem gondolkozom ilyeneken, soha nem fordult meg a fejemben, hogy valakit ne szeressek - attól még, hogy nem tetszik valakinek valamelyik zenéje, még nem kell nemszeretni.

Mi a véleményed a számítógéppel történő dj-zésről? (DEXTROSE)
- Húsz év múlva, de lehet, hogy még rövidebb időn belül valószínűleg át fog állni erre a technológiára a dj-k nagyon nagy része, ami egyébként már napjainkban is elérhető és számos dj dolgozik így. Final srcatch a neve a fent említett technológiának.

Öhm....valaki (mondjuk ti) elmagyaráznátok, hogy mi a frász jó ebben a zenében? Mert én utálom és soha nem fogom megszeretni, mert no szöveg és no dallam.. (PalUtcaiLany)
- Te egy jó példám lennél a dezinformáltságra, hiszen számos darabunk női vagy férfi vokál elemekkel tarkított, vagy akár teljes vokállal együtt született meg. Ezen felül gondolom kár lenne elmagyaráznom, hogy miért is van szükség ezekben a dalokban a dallamokra.


1/3 következő oldal >>

1. Sterbinszky: Hidegen hagy a sztárság

2. "Attól függ, mit nevezünk népszerűségnek..."

3. "...nem szeretném, ha külső behatások érnék a zenei világomat..."Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor