ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Pálffy: "Nem különbözöm én másoktól"
2004. november 11., csütörtök, 17:38|Utolsó módosítás: 2004. november 15., hétfő, 12:38

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Pálffy István semmit nem néz meg a tévében, és nem ragaszkodik hozzá, hogy egész életében ott dolgozzon. Második könyve - a 222 szó az utazásról című - nemrég jelent meg, jövőre pedig jön a harmadik. A ma már MTV-s műsorvezető az [origo] Csevegőszobájában mesélt közszolgálati televíziózásról, terveiről és magánéletéről is, csak arról nem, mit gondol Vitray Tamás eltávolításáról.


A szerző... 1/3. oldal >>

Fotó: Fábián Évi
Ajánlat
Szerezze meg a könyvet a Kvízparton!
222 SZÓ AZ UTAZÁSRÓL
Vagy vegye meg a Fókusz Online könyváruházban!
Képgaléria
Pálffy István a Vendégszobában


- Üdv, köszöntök mindenkit, kérdezhettek bármit, csak ne azt, amit folyton a Story kérdez, hogy mikor lesz az esküvő! :)

Pálffy István is a saját szabályait betartva utazik? (my_faded_dreams)
- Nem, egy évvel ezelőtt talán itt is mondtam, hogy ezek nem azért szabályok, hogy száz százalékban betartsuk őket, hanem azért, hogy ismerjük és némi eligazítást adjanak. Egyébként pedig ez nem is utazási szabálykönyv, hanem inkább egy életmód vagy "feeling" szeretne lenni. Persze benne van az, amit érdemes tudni és benne van az, amit érdekes lehet tudni.

Mikor és hol dedikálja a könyvét? (zzzizzzi)
- Librik, Tescók, Auchanok, ilyesmik. Vidéken is sok helyen, de még nincs végleges menetrend.

Hogy van Pálffy István? Miről szól a könyv? (Timiiiiiiiiiii)
- Köszönöm, jól. Arról, hogy mi mindennel találkozhat az ember az utazás során, meg egy kicsit arról is, hogy milyen megérkezni.

Felkeltené az érdeklődést a könyvével kapcsolatban? Miről szól? Kiről/kikről? (jokepu_srac25)
- Egy életmódkönyv az utazásról, szerintem nagyon szép is. Rengeteg fotó van benne, a fotós nagyon jó volt. De én is csináltam bele egy-két kockát. Remélem, benne van minden, ami az utazás világában fontos gondolat vagy eligazodási pont lehet. Az Adriától a zarándoklatig ábécérendben A-tól Z-ig.

Elnézését kérem, de ha így próbálja felkelteni az érdeklődést a könyve iránt, akkor nem sokan fogják megvenni. :) Most, hogy a tv2 elnöke lemondott, nem gondolkozik azon, hogy visszatér? (jokepu_srac25)
- Tényleg azt gondolom, hogy minden utazás előtt lehet találni benne hasznosat, mégsem útikönyvről van szó. A tv2-vel kapcsolatban pedig úgy gondolom, hogy nem kell annyit ugrálni, jó helyen vagyok én itt.

Milyen elhatározásból lett három kötete a könyvnek? Miben különböznek? (my_faded_dreams)
- Az első a viselkedésről és a hétköznapokról szól, a második az utazás, a szabadnapok világa, a harmadik pedig az ünnepnapok lesznek: 222 szó az ünnepekről.

Merre utazott már a világban? Biztos rengeteg helyen megfordult. Van esetleg olyan, ahol még nem járt, és nagyon szeretne elutazni? Esetleg külföldön élni? (my_faded_dreams)
- Igen, hivatalból nagyon sokat utaztam, végül is minden földrészen megfordultam már, Ausztráliát kivéve. De nem is a mennyiség a fontos, hanem a minőség. Szeretnék eljutni Peruba, Chilébe, Argentínába, egyáltalán Latin-Amerikába. Brazíliában vannak soha nem látott rokonaim, akik - mint egy igazi szappanoperában - időnként szerelembe esnek vagy gyilkolásszák egymást. Meg fogom őket keresni. Élni? Talán inkább dolgozni, angolszász nyelvterületen vagy az Unión belül Brüsszelben például, de majd később.

Honnan merítette azt a sok-sok bölcsességet, amiket leírt? (my_faded_dreams)
- Nem bölcsesség ez, hanem egy nagy része közkincs, a konkrétumok általában az internetről vannak, a személyes élményeim pedig a sajátjaim.

Melyik volt eddigi utazásai során az a hely, ami legkedvesebb az Ön számára? Azok közül a helyek közül, ahova még nem jutott el, hova vágyik leginkább? (rh_positive)
- Mondjuk Kazahsztán - elvittek egy olyan törzs szálláshelyére, amely állítólag a magyarság ősi rokona. furcsa érzés volt nézni azokat az embereket mint távoli rokonokat. a vágyam pedig már szerepelt , de még hozzá kell tenni Nepált, Tibetet.

Melyik a kedvenc országa? Miért? (my_faded_dreams)
- Magyarország - magyarázzam?

Melyik az az ország, amelyet nem ajánlana jó szívvel (most nem beszélve a háborús övezetekről)? (cool)
- Nem akarom senkinek rontani az üzletét, de Kuba nagy csalódás tud lenni. Persze a zene meg a salsa csodálatos, de az árnyoldalai sajnos nem szoktak szerepelni az utazási irodák ajánlataiban.

Melyek azok a sportok, amelyeket utazásai során kipróbált (búvárkodás, hegymászás stb.)? (zsirbufe71)
- Ezeket a tengerparti vizes őrületeket mind kipróbáltam, de a búvárkodás csak 60 centis vízben megy, nem merek lejjebb merülni. A hegymászást szeretem, csak sajnos nem bírja a térdem.

Milyen példányszámban jelent meg a könyve? Hogy állnak az eladási listák? Beváltotta a hozzá fűzött reményeket? (my_faded_dreams)
- Ötezer példányban nyomtuk, kettőezer-ötszáz már kint van a boltokban, nem tudok még többet mondani.


1/3 következő oldal >>

1. A szerző...

2. ...a magánember...

3. ...és a műsorvezetőKüldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor