ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Hadas Kriszta: A TV2 az életformám
2006. január 24., kedd, 14:36

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb


"Délelőtt Sváby kiabál velem" << 2/2. oldal

Fotó: Fábián Évi
Ajánlat
A TV2 két éve veri át sztárokat
Célfotó dönt az RTL Klub és a TV2 közt
Nem tetszik az RTL Klubnak a TV2 szlogenje
Polgármesteri támadás a TV2 plakátjai ellen
Ajánlat
Az Aktív oldala
Képgaléria
Hadas Kriszta a Vendégszobában


Mit gondolsz, meddig leszel riporter? És ha abbahagytad, mivel fogsz foglalkozni? [G maro]
- A riporterkedésben az is jó, hogy nem kell friss, ropogós csinibabának lenni, tehát amíg szükség van a tudásodra, addig bármeddig csinálhatod. De az is igaz, hogy 30 év fölött már nem lehet úgy pörögni, mint húszévesen. Amikor én lettem az Aktív főszerkesztője, tudtam, hogy rálépek egy másik sínre. Manapság már csak havi egy riportot tudok készíteni a Napló-ba. A szívem egyik fele ott maradt, de nagyon élvezem az új munkámat is. Rettenetesen izgalmas dolog csapatot építeni, és a mienk igazán jó csapat, olyan legvidámabb barakk-féle. Semmi mással nem akarok foglalkozni, csak tévézéssel, filmezéssel. Én már csak erre vagyok jó.

Bakik vannak? [@PREDÁTOR@]
- Az Aktív egy élő műsor. Ha a műsorvezető bakizik, azt milliók előtt teszi. Forgatásoknál persze van úgy, hogy valami nem sikerül, de mivel nem beállított jelenetekkel dolgozunk, ezért általában nincs mód arra, hogy valamit megismételjünk. Amit elszúrtunk, azt elszúrtuk. Maximum azzal tudjuk magunkat vigasztalni, hogy ami nincs, az nem hiányzik.

Nem szeretnél más környezetbe vagy másik csatornához átmenni? Nem unod? [István93]
- Másik környezetből, másik csatornától jöttem a TV2-höz, és egyáltalán nem tervezem elhagyni a hajót. Biztos nagyon sziruposan hangzik, de nekem életformámmá vált, hogy mondjuk reggel a Tvrtkóval reggelizem, délelőtt a Sváby kiabál velem, este pedig a Szalay Ádámot hívom fel, hogy tetszett-e neki az adás. Szóval, szeretek itt dolgozni, és egyáltalán nem unom. Minden este 7 és fél 8 között, mielőtt az Aktív kezdődik, az adrenalin kiver, a vágószobák között szaladgálok, és ráadásul szeretek így élni.

Milyen iskolát kell elvégezni ahhoz, hogy valaki riporter legyen? [cromwell8]
- Manapság már rengeteg újságíró-iskola van, nagy iparággá vált a sajtó. Én a Színház- és Filmművészeti Egyetemet végeztem el, bár akkor még csak főiskola volt.

Mit gondolsz arról nőként, hogy női melleket kell azért egy műsorban 3 percig mutatni, hogy meglegyen a nézettség? [HOdom]
- Örülök, hogy a férfiak is nézik az Aktív-ot, aminek az elmúlt időben egészen fantasztikusan alakult a nézettsége, és ráadásul állíthatom, hogy nem a női mellek miatt. Az elmúlt 2 hétben nálunk ugyan nőket láthattak, de a mellüket nem. Hosszú távon ugyanis nem ezzel lehet nézettséget generálni, hanem csakis jó riportokkal, de ha azokban mellékesen mellek is vannak, hát legyen. De komolyan beszélve azt gondolom, hogy mi jó úton járunk. Ha visszanézem, mondjuk, az elmúlt hetek termését, rengeteg olyan témát, olyan ügyet "csináltunk meg", amelyikre a világ bármelyik országában, bármelyik napi magazinműsora büszke lehetne. A mellekről pedig csak annyit, hogy nem érdemes azon vitatkozni, hogy melyik volt előbb, a hülye néző vagy a hülye tévé. Tudomásul kell venni, hogy a nézők egy részét a dús idomok igenis érdeklik, és mi nem népnevelésre, hanem elsősorban szórakoztatásra szerződtünk. Ez nem egyenlő azzal, hogy primitívnek kell lenni, a melleket is lehet úgy tálalni, hogy aki érti, az tudjon olvasni a sorok között. Különben is, mi a baj a szép mellekkel?

- Mellesleg ezzel zárom soraimat, rohannom kell forgatni. És ma még lesz Aktív adás is. Sziasztok, köszönöm a kérdéseket!

[origo]


<< előző oldal 2/2

1. Minden riporter találkozik borzalmakkal

2. "Délelőtt Sváby kiabál velem"Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor