ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Varga István: Villamos vezetőfülkéjéből a Mega-színpadra
2006. március 16., csütörtök, 12:40|Utolsó módosítás: 2006. március 21., kedd, 17:50

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az ország legismertebb villamosvezetője, Varga István az [origo] Vendégszobájában válaszolt a Megasztár-hívek kérdéseire. A harmadik kieső korainak tartja saját búcsúját, még két kört mindenképp szeretett volna menni. Élete egyik nagy élményének tartja a tehetségkutatót, csak kissé csalódott, mert szerinte az első két estén többet hibázott. Sok interjút ad, közben már távolabbra tekinget: saját zenekart szeretne.


Kétszer nem hívták be 1/3. oldal >>

Fotó: Marton Bálint
Ajánlat
Oláh Szabolcs: Volt nálam gyengébb megasztár
Megasztár: harc a Diszkó-öbölben
Széles Izabella: derűs búcsú a Megasztártól
Egy-két-hár': Megasztár!
Ajánlat
Rengeteg videó
Képgaléria
Varga István

Széles Izabella

Oláh Szabolcs

A Megasztár-házban

Gyakorolnak a Megasztárok

Megasztár casting

Megasztár-turné

Linktár
Mega a Vizslában

Hogy érezted magad a Megasztár-ban? (mrtimi56)
- Nagyon jól éreztem magam, bár voltak olyan pillanatok, mikor legszívesebben otthon lettem volna. A családom nagyon hiányzott. De nagyon jó pillanatok is voltak, amikor jókat nevetgéltünk. A felkészülés nagyon fárasztó volt.

Mennyire számítottál arra, hogy szombaton kiesel? Mert én nagyon sajnálom. (dark_angel_kiss)
- Őszintén megmondom, nem igazán számítottam a kiesésre. Ha láttad az előző két döntőt, ott voltak hamis hangok, most úgy éreztem, hogy tökéletes volt, és váratlanul ért a kiesés. Köszönöm, nem csüggedek. Innen csak jobb lesz!

Éreztél megkülönböztetést a műsorban, azért mert idősebb vagy a többieknél? (Acélszív 17)
- Egyáltalán nem éreztem megkülönböztetést korom miatt, vagy bármi miatt, nagyon jó volt a csapat, nagyon hiányoznak nekem, és ha figyelted a versenyzőket, öten voltunk kábé egykorúak.

Nem hasonlítottak össze Caramellel a Mega alatt? (Kiskero)
- Én úgy érzem, hogy nem, és talán egy kicsit örülök neki, hogy Varga István maradhattam a Megasztár-ban. De el kell mondjam, Caramelt nagyon tisztelem és szeretem, és ha netán így lett volna, megtiszteltetésnek éreztem volna.

Ki állt hozzád a legközelebb? (Gigicca)
- Talán lelkileg legközelebb Póka Angélát éreztem, egy nagyon-nagyon jó embernek tartom, annak ellenére, hogy sok embernek más a véleménye róla. Én megpróbáltam úgy elfogadni, amilyen, és nagyon jó barátok lettünk. Anikó is nagyon szimpatikus volt eleinte, de most is jóban vagyunk. Minden ember hibázhat.

Nem bántad meg, hogy jelentkeztél? (coolgirl120)
- Gyermekkori álmom vált valóra, mindig énekes szerettem volna lenni, és ebből adódóan nem bántam meg, hogy jelentkeztem. Az első két adásra is elküldtem a jelentkezési lapot, de akkor nem kaptam választ. Most a 3. Megasztár-ba a nejem küldte el a jelentkezési lapomat, aminek nagyon örülök.

Örülsz, hogy végre a családoddal lehetsz? (Csókosszájú)
- Örülök is, meg nem is, mert szerettem volna még tovább bennmaradni. Elárulom neked, hogy néha azért haza lehetett jönni, találkozhattam a gyerekeimmel, a nejemmel hétközben is.

Szeretnél lemezt készíteni? (forever szexy)
- Természetesen minden vágyam, hogy még jobban megismerhessenek az emberek és hogy azokat az érzéseket átadhassam a zenémen keresztül.

Milyen érzés, amikor hazamész, és vissza kell térned a régi kerékvágásba? (szhelyisrác)
- Eleinte nagyon megijedtem, hogy jönnek vissza a szürke hétköznapok, de rájöttem, hogy igazából most kezdődik el a zenével kapcsolatos dolgok. Gondolok itt a cédé-készítésre és nyáron a turnéra.

Miért voltál annyira csalódott, mikor kiderült, hogy benne vagy az utolsó háromban? (vendég0999)
- Hát, nagyon nehéz az utolsó háromban lenni, mert olyankor már arra gondol az ember, hogy ő is kieshet, és én nem szerettem volna ilyen hamar kipottyanni. Énekelni szerettem volna még a Megasztár-színpadon.

Milyen műfajban szeretnél lemezt készíteni? (tünde5)
- Természetesen szeretnék lemezt készíteni. Én egy kicsit lírai beállítottságúnak érzem magam, ezért biztos, hogy sok ilyen dal lenne rajta. Természetesen a gyorsabb zenéket is szeretem, de még bővebbet nem tudok erről mondani.

Fotó: Marton Bálint

Melyik volt a kedvenc dal, amit énekeltél, és miért? (9sziszkó0)
- Ha a döntőkre gondolsz, két kedvenc dalom volt. Az Ain't No Sunshine és a Still Got The Blues című dalok, ezek nagyon közel állnak hozzám, és az ilyen stílus tetszik.

Az ismerőseid, az emberek ugyanúgy viszonyulnak hozzád, mint a Megasztár előtt? (Mr.Anderson)
- Én úgy érzem, hogy nem változtam semmit, és nem is szeretnék, ugyanaz az ember maradtam, ezért az ismerőseim és a barátaim ugyanúgy viszonyulnak hozzám. Talán annyi változott, hogy gratulálnak a szereplésemhez, és drukkolnak, hogy az álmom valóra váljon.

Szereted a munkád? A munkatársak örültek, hogy visszamentél? (GHOST)
- Nem mentem még vissza dolgozni, mert szerződésem van a TV2-vel, és kötelezettségeim vannak. Szerencsére a munkahelyemen a főnökeim nagyon rendesek, és meg lehetett velük beszélni, hogy egy kis ideig még nem megyek vissza dolgozni. A munkatársaimmal még nem találkoztam, de meg fogom őket látogatni.

Most hogy híres lettél, és a fél ország megismert téged, mit gondolsz, hogyan tovább? (forever szexy)
- Hát, tapasztalom, hogy tényleg nagyon sok ember megismer, gratulál, és bátorít. Ennek nagyon örülök, a terveim, hogy tovább zenéljek - és szeretnék egy lemezt.

Mit csináltál volna, ha te nyered a Megasztár-t? (ipod 2)
- Megmondom őszintén, nagyon komolyan, ezt még nem is gondoltam végig. Szerintem mindenki úgy ment oda, hogy nyerni szeretne, de tudtuk azt, hogy csak egy ember nyerhet a végén, nem vagyok elégedetlen a sorssal. Amit elértem, én ennek is nagyon örülök, és annak is, hogy itt vagytok velem.

Ki a kedvenc előadód és énekesnőd? És miért? (Gigicca)
- Én gyerekkoromban nagyon sokat hallgattam Máté Pétert, nekem ő a nagy kedvenc. Külföldiek közül nagyon szeretem George Bensont, Luther Wandrosst, Gary Moore-t, James Ingramot, és még nagyon sok előadó van, akit nagyon sokszor hallgatok, ha van egy kis időm.


1/3 következő oldal >>

1. Kétszer nem hívták be

2. "Van tippem a győztesre..."

3. Itt az összes videó!Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor