ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Jakupcsek Gabriella: Majd a Jenő megtámaszt
2006. augusztus 9., szerda, 12:12

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Mokkát foglalta el Csiszár Jenővel pár héttel ezelőtt, mikor Liptai Claudia szülni ment, Havas Henrik pedig nyári szabadságot vett ki. Ősztől a párosok felváltva lesznek a műsorban. A TV2 egyik kedvelt személyisége úgy érzi, hogy a tévézés fontosabb számára, mint a rádiózás, noha utóbbi kényelmesebb munka. A haját és önnön lényét mozgalmasnak tartja, a motort hangosnak, a korai kelést nyomasztónak. Akadt pár ember, akivel nem jött ki munkája során, de a motiváció megmaradt, ez viszi előre. A Szigetre akkor is kimegy, ha reggel kóvályog majd - legfeljebb Csiszár megtámasztja. Ezúttal nem a műsorvezető kérdezett, őt faggatták.


Kelés reggel fél ötkor 1/3. oldal >>

tv2
Ajánlat
Jakupcsek váltja Liptait
Vége a Jakupcsek-Liptai párbajnak
Megújult Jakupcsek Multimilliomosa
Csiszár Jenő: Nem helyettesek vagyunk
Csiszár Jenő naponta a képernyőn
Az ORTT előtt a Mokka és az Esti Showder
A panaszbizottság szerint sértő volt a Mokka
Napi csaták: Nap-kelte, Mokka, Reggeli

A családom imád! Hogy bírod ezt a sok munkát? [Zolya19]

- Szerintem ez nem is olyan sok, ahhoz képest, amennyit én régen dolgoztam. De próbálom a szabadidőmet élesen elkülöníteni a munkámtól. A 4:30-as kelés miatt most nagy dilemma, hogy hogyan tudnám magam délután egy kicsit lepihentetni, hogy a bioritmusom átálljon. De ez még kísérlet tárgyát képezi!

Mikor fogsz megint rádióműsort vezetni? [Matsmath]

- Szívesen vezetnék rádióműsort, attól függ, hogy hol és mit. Rajtam nem múlik. Ha van jó felkérés, szívesen vezetem, de ez nagyon feladatfüggő.

Mikor lesz ismét önálló tévéműsorod - beszélgetős, vagy játékos? [citromos]

- Az önálló műsoroknak most nem kedvez a televíziós időszak, szerintem decemberig biztos nem. Utána pedig folytatjuk a megbeszéléseket.

A lányod is szeretné esetleg ezt a munkát végezni, mint te? Vagyis te mit szeretnél, hogy ő mivel foglalkozzon? [$Edina$]

- Nincs lányom, de ha lányom lenne, elbeszélgetnék vele erről. :-) Így nehéz...

Csodálód vagyok! Mennyit kellett tanulnod, szenvedned, hogy eljuss idáig? Milyen volt a gyerekkorod? [Garasone16]

- Köszönöm csodálatodat, de egy regényre kértél föl. Ehelyett vázlatosan mégis csak felelek. Szenvednem egyáltalán nem kellett, szinte mániákusan szeretem azt, amit csinálok, ez a passzióm is, a hobbim, az érdeklődési köröm. Tolerálni persze sok mindent kell, de ezt hívom én munkaalkalmasságnak. Folyamatosan karban kell tartania az embernek magát szellemileg és fizikailag, ez talán fárasztó, de nekem már életformámmá vált. Amúgy diploma, sok olvasás, tájékozottság, nagy-nagy kíváncsiság kell. És egyetemista korom óta ezt csinálom, tehát soha nem voltam még más. Gyerekkor? Nem túl színes, édesapám korán meghalt, szóval motivált voltam.

Milyen Csiszár Jenővel együtt dolgozni? [valeria24]

- Nagyon jó! Kedvelem a Jenőt. Megértjük egymást, mi több (bár ez ritka), kölcsönösen tiszteljük is a másikat.

Mennyire nehéz ma bejutni valakinek a köztudatba, ha a kamerák előtt szeretne állni? [Sasam Vasam]

- A kamerák előtt állni bárki tud, szerintem ne ez legyen a cél. De mi a teljesítmény?

Forrás: [origo]

Amikor kicsik voltak a gyerekek, hogyan tudtad a munkádat és a családi dolgokat összeegyeztetni? [momo123]

- Egyetemista voltam, amikor születtek a gyerekeim, ezért a nagyobbik fiammal együtt jártunk vizsgázni. Amíg engem faggattak, addig valaki más babusgatta a folyosón, na meg nagyon sok nagyszülő. Meg a motiváltság, amit nem győzök hangsúlyozni: nagyon szerettem volna valamit jól csinálni. Hogy ez végül hogyan sikerült, nem az én dolgom eldönteni. A második gyerekemnél már évet halasztottam, neki jobb dolga volt, viszont utána egy ösztöndíjjal külföldre mentem, s ezalatt a férjem állta a sarat. Szóval kell hozzá jó család. Anélkül nem megy. De szerintem ez nem döntés kérdése, ilyen helyzet nincs, hogy család vagy karrier, mindent jó időben kell csinálni! Ja, hogy mi a jó idő? Azt nem tudom. :-)

Hol szeretsz jobban dolgozni, a tévében vagy a rádióban? [loci001]

- A tévé az igazi műfajom, de ez két különálló dolog, ezt nem lehet összehasonlítani. Aki rádióban kezdett, az mindig is a tévébe fog vágyódni. És tapasztalataim szerint kivétel a hagyományos műfajokat művelő tévés, aki nehezen tanul meg "látszódni". Aki a tévében kezdett, annak sokkal könnyebb rádiózni, hisz ott csak egyfelé kell figyelni, szemben a stúdiómunkával. Kényelmesebb rádiózni, higgyétek el.

Milyen cél vezérelt a Multimilliomos műsor elindításakor? [Disco@Boy]

- A műsorokat nem én indítom el: a TV2 kigondol egy struktúrát, oda műsorokat keres, és azt összeegyezteti a műsorvezetővel. Ez egy "logisztikai" játék, így rám esett a választás a Multimilliomosnál. Én pedig megpróbáltam magamra formálni.

Én a határon túlról is nézem a műsoraid, és nagyon tetszenek. Mi volt eddig a legszebb pillanat számodra a pályafutásod során? [Kriszti-tunder]

- Nagyon őszinte leszek: attól dolgozom szenvedélyesen, hogy olyan műsorokat készíthettem, amiben olyan emberi történetekkel szembesültem, amelyeket soha el nem hinnék, ha nekem mesélnék, amelyeket nagy regényírók tudtak csak megírni. Ez fantasztikus érzés, amikor ezeknek a történeteknek a kibontásában én kulcsszerepet tölthetek be - például összehozni egymással régóta nem beszélő embereket, gyerekeknek megtalálni a szüleiket, testvérüket, valakinek a vágyát beteljesíteni, vagy meghallgatni a személyes drámáját, egyszóval embermesék... én ezt szeretem a televízióban és erre várok minduntalan.

Forrás: [origo]

Mi a titka, hogy ilyen jól nézel ki? [vikike1993]

- Relatív, ki hogy néz ki. Van, akinek tetszem, van, akinek nem. És ez így van rendjén. Amúgy sportolok, de a korommal öregszem, normális életet élek, figyelek arra, hogy mit eszem - és hogy kik vesznek körül!

Mindig annyira jó a hajad Gabi! [kókuszdió]

- Szerintem mozgalmas a hajam, olyan, mint én vagyok.

Szereted a motorokat? [Berik]

- Az autókat jobban szeretem. Nekem a motor nagyon hangos.

Két nem túl nagy sikert elért műsor van mögötted. Nem gondolod, hogy az emberek nem kíváncsiak rád? [ned arcast]

- Neked nem tetszett ez a két műsor, lehet, hogy nem is értetted vagy tán más az ízlésed. Attól még ezek sikeres műsorok voltak, hisz ezért voltak a TV2 palettáján. Több évet éltek meg sikerben, és haltak meg, amikor váltani kellett. Ez az élet rendje. Ha pedig valami nem tetszik, hát ne nézd. Ez az emberi szabadság.


1/3 következő oldal >>

1. Kelés reggel fél ötkor

2. Jó ajánlat az MTV-től

3. Ha robbanok, meglepődnekKüldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor