ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Harsányi Gábor: A nagy kasszasikereket mi adjuk le először
2006. szeptember 7., csütörtök, 12:30|Utolsó módosítás: 2006. szeptember 7., csütörtök, 13:16

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Szeptember első hétvégéjén háromnapos Filmkarnevált tartott az első magyar mozicsatorna, az HBO. Harsányi Gábor, az adó kereskedelmi és marketingigazgatója ennek apropóján járt nálunk chaten. Az olvasók megkérdezték tőle, hogy miért nem ingyenes az HBO, hogy kié, ki tartja fönt és miért, hogy miért nincsen több klasszikus film, hogy miért olyan sok az ismétlés, hogy foglalkozik-e jótékonysággal, sőt még a várható tévés forradalom, a digitalizáció kihívását is nekiszegezték az igazgatónak.


"Miért nincs ingyen az HBO?" 1/3. oldal >>

Fotó: Hajdú D. András
Ajánlat
HBO.hu
A Cinemax oldala
Ajánlat
Szeptemberi gyereknap
Riport az HBO tízezres Filmkarneváljáról, a befüvesített Felvonulási térről
Képgaléria
Harsányi Gábor a Vendégszobában


Miért nem lehet minden tévéadónál fogni az HBO-t? [siofokiheni...]
- Gondolom, tévéadón a kábeltelevíziós szolgáltatókat érted, melyek közül különböző technikai akadályok miatt sajnos valóban nem tudja mindenki biztosítani a HBO elosztását, de szerencsére a kilencvenöt százalékuk azért már igen.

Én azt szeretném tudni, hogy bizonyos filmeket miért kell olyan sokszor lejátszani? Egyszer-kétszer-háromszor még elmegy, de utána kezd unalmassá válni! [Amethysth]
- Egy olyan témát vetettél most fel, amely visszajelzéseink alapján erősen megosztja az előfizetőink táborát: van, aki sokallja az ismétléseket, van, aki pedig kifejezetten igényli őket, hiszen ha jobban belegondolsz, a legtöbb csatornán nem kapsz még egy lehetőséget, ha elmulasztottad megnézni a kedvenc filmedet, míg nálunk igen. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a huszonnégy órás műsor kitöltése csak az ismétlésekkel megvalósítható meg, hiszen annyi filmet nem is gyártanak, ami ismétlések nélkül kitölthetné a nonstop műsoridőt. A mi felelősségünk abban rejlik, hogy az ismétléseket a lehető leginkább felhasználóbarát módon ütemezzük. Ebben egy professzionális szoftver segít bennünket, és igyekszünk egy-egy ismétlést mindig más és más napszakra időzíteni, annak tudatában, hogy az emberek más és más időpontokban érnek rá tévézni.

Miért nincs ingyen az HBO? [kicsiogli]
- Ez a kérdés engem is régóta foglalkoztat. Most mindjárt fel is hívom a legnagyobb amerikai stúdiókat, és megkérdezem őket, megkaphatjuk-e ingyen a premierfilmeket. Ha pozitív a válaszuk, azonnal jelentkezni fogok. Komolyabbra fordítva a szót, az HBO (az egyetlen Magyarországon elérhető "pay tv") az üzleti modelljét úgy alakította ki, hogy költségeit nem a reklámbevételekből, hanem az előfizetésekből fedezi. Ennek előnye, hogy nem bombázunk senkit unalomig ismételt reklámokkal és nem szakítunk meg filmeket húszpercenként. Velejárója viszont az előfizetési díj.

Az HBO támogatna sporteseményeket Magyarországon? [!!!Jó pasi !!!]
- Az HBO porfóliójában filmek (kilencven százalék) mellett sorozatok, díjátadók, filmgálák és koncertfelvételek szerepelnek. Korábban közvetítettünk sporteseményeket is (például bokszot), nem kizárt, hogy visszatérünk ezekhez a jövőben is, jelenleg azonban ez nem tartozik a rövid távú terveink közé.

Volt ez a kéthetes műsorfüzetszerűség, amihez regisztrálni kellett a HBO honlapján... Egy hónapja regisztráltam, de nem küldtél még mindig. [_bread_boy_]
- Azt hiszem, "műsorfüzetszerűségen" az új, kéthavonta megjelenő HBO-sztármagazinunkat érted. Ez valóban tartalmazza a műsorunkat (sok érdekes kulisszatitok és sztárpletyka mellett), és valóban azok az HBO-előfizetők juthatnak hozzá ingyenesen, akik regisztrálnak a website-unkon. Ha regisztrálásodat követően még nem kaptad meg a magazint, arra kérlek, írd meg ezt az oldalunkra, vagy add meg nekem most közvetlenül a címedet. Továbbítani fogom az illetékeseknek. (Az HBO-előfizetés előfeltétele a kiküldésnek.)


1/3 következő oldal >>

1. "Miért nincs ingyen az HBO?"

2. "Rendszeres a lehetőség a társadalmi célú hirdetések ingyenes vetítésére"

3. "A nagy kasszasikerek premiervetítése 95 százalékban nálunk van"Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor