ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Steiner Kristóf: Bevonzom az embereket
2007. május 21., hétfő, 14:23|Utolsó módosítás: 2007. május 29., kedd, 17:42

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A nők közül Paris Hilton, a Topmodellből is ismert Vámosi Viki, a férfiak közül Lenny Kravitz, Jeremy Irons, Johnny Depp és David Bowie jön be a melegségét felvállaló VIVA-s műsorvezetőnél. Stílusa, szövege, öltözködése miatt egyszer került csak majdnem bajba, akkor épp egy szórakozóhelyen forgattak, és néhány lokális kopasz elkezdett kiabálni, majd csővázas székeket hajigáltak felé. Buddhistának vallja magát, és örül, hogy szülei mindenben támogatják.


1/3. oldal >>

Fotó: Szabó Pál
Ajánlat
Évet értékel a VIVA
Képzőművészeti versenyt indít a VIVA
Megvan a VIVA új arca
Megasztárosok nyomulnak a VIVA-nál
30 bombanőt talált a VIVA
Új műsorvezető a VIVA-n
Képgaléria
Új arc a VIVA tévén

A VIVA új arcai lehetnek

Steiner Kristóf a Vendégszobában


Milyen a VIVA-nál melózni? [rejtélyes csajs]
- Nagyon szeretem a munkámat, mert nagyon összetett, és számos lehetőséghez juttatott hozzá, amikről még kiskoromban álmodni sem mertem volna.

Hogy kerültél a VIVA-hoz? [@CSÁVÓ@]
- Volt egy nagy válogatás, amire bárki jelentkezhetett. Akkoriban, amikor befejeztem a gimnáziumot, a Duna tévénél dolgoztam, és Kinizsi Ottó, akit a Barátok közt-ből ismerhettek, kérdezte, hogy nincs-e kedvem megpróbálni. Én pedig úgy voltam vele, hogy miért is ne. Egy három fordulóból álló válogatás volt, ahol 1200 emberből négyünket választottak ki. Engem a közönség szavazott be, úgy kerültem be.

Miért cserélődnek a műsorvezetők? [piszi mokuszka86]
- Ennek oka, hogy egy idő után kinövik a VIVA képernyőjét. Lehet, hogyha valaki elmúlik 30 éves, akkor hiteltelenné válik a fiatal nézők számára, és biztos, hogy mindenki vágyik újabb kihívásokra.

Milyen a Randizóná-t vezetni? [rejtélyes csajs]
- Nagyon vicces, és most a legnézettebb műsorunk. Mostanában mindenki erről kérdez, és nagyon örülök a népszerűségének. Azt szeretem benne, hogy miközben szórakoztató műsor, azért lehet egy kicsit ironikusnak lenni benne, és ugyanúgy tudja szórakoztatni a fiatalokat és az idősebbeket - akik látják azt, hogy néha egészen szarkasztikus párbeszédek alakulnak ki köztem és a versenyzők között.

Kiskorodban is műsorvezető akartál lenni vagy más terveid voltak? [Eklair]
- Mindig színész akartam lenni, és tulajdonképpen a mostani munkáimat is úgy kezelem, mintha színész lennék, aki most egy műsorvezetőt játszik. A VIVA előtt játszottam színházban, a Játékszínben és Tatabányán, most meg sokat szinkronizálok. Nagyon remélem, hogy lesz olyan időszak még az életemben, amikor a színház hangsúlyosabb szerepet kap.

Te részt vennél egy ilyen műsorban, mint a Randizóna? [Dr.Singes cica]
- Biztos, hogy nem, de ennek az oka, hogy soha életemben nem kerestem párkapcsolatot. Tehát ez nem a műsort minősíti, hogy én nem vennék részt benne, hanem az én életfelfogásom szerint egy párkapcsolat akkor jó, ha természetes módon alakul ki, nem pedig keresni kell a párunkat.

Meddig szeretnél maradni a VIVA-nál? [jucix 12]
- Addig a pillanatig, amíg nem érzem úgy, hogy nem mozgok otthonosan ebben a szerepkörben. Nem készítek terveket arról, hogy mikor szeretnék munkahelyet váltani, mint ahogy arról sem, hogy holnap mit fogok reggelizni. Spontán ember vagyok, és szeretem, ha sodornak magukkal az események.

Sok ismerősöd lett azután, hogy híres lettél? [playboy15]
- Mindig is nagyon sok ismerősöm volt, mert valahogy "bevonzom " az embereket, de az igazi barátaim ugyanazok maradtak, akik a VIVA előtt voltak. Nagyon bátortalanul kötök barátságokat azóta, hogy a képernyőn vagyok.

Mit szólsz Balázs sikeréhez és show-műsorához? [piszi mokuszka86]
- Nagyon kreatívnak és tehetségesnek tartom Balázst, és nagyon örülök neki, hogy bejöttek neki a dolgok, még akkor is, ha egy hasonló show-műsort nem tudnék a magaménak tekinteni.

Magánemberként, ha elmész bulizni, nem támadnak meg a rajongók? [*aLíZia*]
- Előfordul, de ennek mindig nagyon örülök, mert ez egy pozitív visszajelzés. Ez azt jelenti, hogy az emberek szeretik, amit csinálok. Tegnap este például kutyasétáltatás közben odajött hozzám egy fiú és egy lány, akik kicsit " becsiccsentve" megkérdezték, hogy énekelek-e velük kánont. Hamarosan az egész Blaha Lujza tér a Hull a pelyhes fehér hó kánon verziójától zengett.

Az a kutyus, akit gyakran látunk a műsoraidban, hogy került hozzád? Kitől kaptad? [piszi mokuszka86]
- Ő Özge, aki a kínai meztelen kutyám, az apukámtól és Zsolti barátomtól kaptam két és fél éve. Olyan nekem, mintha a gyerekem lenne.

Nem volt még olyan, hogy megtámadtak egy szórakozóhelyen azért, mert nem tetszettél nekik? [Ciklon_2919335]
- Egyszer fordult elő olyan, hogy forgattunk egy szórakozóhelyen, és néhány kopasz fiatalember elkezdett kiabálni, majd csővázas székeket hajigálni felém. A dolgot úgy reagáltam le, hogy meg sem álltam a műsor felvétele közben, a szemem sem rebbent. Ez pedig annyira frusztrálta őket, hogy inkább továbbálltak.

Szoktál eljárni a műsorvezető társaiddal szórakozni? [piszi mokuszka86]
- Patríciával időnként szoktunk együtt partyzni, ami abból áll, hogy gátlástalanul végigzabáljuk a svédasztalt, és egy ponton túl már nem számoljuk, hogy mennyi pezsgőt ittunk, mert úgysem menne. Patrícia beceneve egyébként Particica. :-)


1/3 következő oldal >>

1. Steiner Kristóf: Bevonzom az embereket

2. Ellentétek, Paris Hilton, lelki sebek

3. Homoszexualitás és buddhizmusKüldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor