Ördög Nóri: Valahogy kéznél voltam

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub műsorvezetője egy kis szegedi kábeltévénél kezdte, és szinte véletlenül került mostani állomáshelyére. Eleinte a háttérben dolgozott, majd jöttek a képernyős munkák, mint a Kölyökklub, a Reggeli vagy a Szombat Esti Láz. A chatelők kérdéseire válaszolva elmondta, hogy ha véletlenül akad egy-két órányi szabadideje, Jamiroquait hallgat, elszalad egy fitneszterembe vagy Helyszínelők-et néz. Az iWiW-en is fent volt egy darabig, de annyian jelölték be, hogy riadtan megszüntette profilját: azóta más népszerűsködik az ő neve alatt.
Vágólapra másolva!

Hány éve vagy a televíziós szakmában? [csokesz]

- Hét éve dolgozom az RTL Klubnál, 19 éves kis csitri voltam, amikor a Reggeli-hez kerültem, gyakornokként. Tulajdonképpen belesodródtam a televíziózásba, még gimnazistaként Szegeden kértek fel egy helyi kis kábelcsatornához műsorvezetőnek. Ott beleszerettem, és a terveim között szerepelt, hogy ha Budapestre kerülök főiskolára, akkor a suli mellett vállalok valamilyen munkát egy tévécsatornánál. Egyébként idegenforgalmi-közgazdász szakon végeztem, és benne volt a pakliban, hogy ha nem érzem jól magam ebben a közegben, akkor az idegenforgalomban helyezkedem el. De jól érzem magam! :-)

Hogy kerültél az RTL-re? [knowledge_record]

- Beadtam az önéletrajzomat a Reggeli című műsorhoz (egy szegedi tévés adta a tippet, hogy ide gyakran keresnek gyakornokokat), ez alapján felhívtak, és beválogattak.

Hogy kerültél fel egy gyerekeknek szóló műsorból egy nagy nézettségű reggeli műsorba? [mongose]

- Az átmenet a Szombat Esti Láz volt, ahol szerkesztőként dolgoztam már az első széria alatt is, és amikor műsorvezető-váltásra került sor, valahogy kéznél voltam.

Saját műsort tervezel? [másinyka]

- Számomra a nagy álom mindig is egy főműsoridős élő show vezetése volt, ez az álmom teljesült, és még nem is volt időm felocsúdni és újabb álmokat szövögetni ezzel kapcsolatban. Nagyon megtisztelő lenne a későbbiekben egy saját műsort vezetni.

Nem gondolkodtál azon, hogy elmenj modellnek? [hiphoppos]

- Már "túlkoros" lettem volna, amikor ez először felmerült, 14-15 éves koromban, amikor a legtöbb modell kezdi a szakmát, minden időmet a versenytánc töltötte ki. Később meg már nem vonzott annyira ez a dolog.

Versenytánc? Akkor miért nem táncoltál a Szombat Esti Láz-ban? [csokesz]

- Mint műsorvezető, azért lejtettünk néhány tánclépést Stohl Andrással, versenyzőként viszont nem is vehettem volna részt, mert az nem lett volna fair a többi versenyzővel szemben.

Ebből a szakmából nem lehet kiöregedni? [Angel1000]

- De, biztosan. Amúgy nem nagyon tervezgetek, általában sodródom az eseményekkel, és az adott pillanatban elém kerülő lehetőségek közül igyekszem a lehető legjobbat választani.

Nem leszel már a Kölyökklub műsorvezetője? [flashdance]

- A Kölyökklub, amióta már nem én vezetem, csak rajzfilmekből áll. De azért hiányzik nagyon, szerettem csinálni.

Hogyhogy most ráérsz itt lenni a chaten? [Andinka]

- Igazából nem is nagyon érek rá! Nagyon nagy a pörgés a szerkesztőségben, innen is futok majd vissza, szombaton indul a Csillag születik, rengeteg a teendő. Bízunk benne, hogy mindennel elkészülünk a szombati élő show-ig.

Sokat dolgozol hétköznap? [Newop]

- Most, hogy ennyire felpörögtek az események, reggel 9-től nem ritkán este 11-ig, éjfélig, és ez alól most a hétvége sem kivétel.

Hogy bírod a strapát? [adberi]

- Jól! Nagyon sok dolog van, ami tölt, tulajdonképpen maga a pörgés is, ami körülveszi a műsort. Persze nagyon fárasztó, de azért imádjuk csinálni.

Milyen műsor lesz a Csillag születik? [baggio011]

- Nem csak énekeseket láthattok majd, hanem bűvészeket, artistákat, zsonglőröket, táncosokat és még sorolhatnám. Kategóriák nélkül mutatkozhatnak be a tehetségek, egészen elképesztő produkciókat is láthattok majd szombaton. Én már nagyon várom!

Sok tehetség van? [slim_shady_rap]

- Több mint négyezren jelentkeztek a Csillag születik-re, közülük a második fordulóban 240 produkció közül választottuk ki azt a negyvenkettőt, amelyet már ti is láthattok majd. Nem túlzok, ha elsütöm a klasszikus mondást: a zsűri nagyon nehéz helyzetben volt, és lesz is.

Mit nézel meg a tévében? [Newop]

- Nagyon ritkán jut időm nyugodtan tévézni, de csak úgy, mint a könyvek esetében, egy jó krimi mindig oda tud szögezni a képernyő elé. Imádom a Helyszínelők-et például.