ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Kisó: Véletlen lettem tévés
2008. április 26., szombat, 9:59|Utolsó módosítás: 2008. május 19., hétfő, 18:09

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A VIVA műsorvezetője ameddig lehet, szeretne képernyőn, illetve a színfalak mögött is dolgozni, de tudja, hogy a médiában nehéz hosszú távú karriert befutni. Előfordult már, hogy nehéz interjúalany került elé, de a szerkesztők tudják, hogy ki kivel van jóban, ezért ritkán fordul elő olyan beszélgetés, amely valamely félnek kínos. Kisó sok levelet, e-mailt kap, de a durva kritikát nehezen viseli.


1/2. oldal >>

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Ajánlat
Képernyőn keres párt Évi és Kisó
Kisó és a VIVA reménységei
Megvan a VIVA új arca
Megasztárosok nyomulnak a VIVA-nál
30 bombanőt talált a VIVA
Képgaléria
Kiss Orsolya a Vendégszobában


Hogy telt a napod? [mary baby 20]

- Köszönöm a kérdést, munkával. Picit fáradt vagyok, de örülök, hogy itt lehetek.

Milyen iskolákat végeztél? [szabadnép]

- Az általános iskola első osztályát Bagdadban végeztem el egy nemzetközi suliban. Utána Mátyásföldön jártam egészen érettségiig. Aztán Magyar Táncművészeti Főiskola koreográfus és modern tánc szak, Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szak, International Fittness and Aerobic Academy aerobik és tae bo szak. Elkezdtem a Pázmány Péter jogi karát, de azt abbahagytam.

Hogyan kerültél a tévébe? [carrolayn]

- 2003-ban a VIVA egy nyilvános műsorvezető-válogatást hirdetett. A barátnőm jelentkezett a nevemben. Engem már csak felhívtak, hogy mikor van a casting. Szerencsét próbáltam, és 2003 óta a VIVA csapatát erősítem.

Jól lehet keresni a VIVA-nál? [Adam5768]

- Minden relatív. Azt gondolom, hogy szerencsés vagyok, hogy a VIVA-nál dolgozhatok, és jó, hogy ezáltal egyéb felkéréseket is kapok. Például én vagyok a Dove új kampányának szóvivője.

A feszített munkatempó mellett jut időd a szerelmedre, barátokra, szórakozásra? [guess?]

- Azt szoktam mondani, hogy az embernek arra van ideje, amire csinál. Nem hiszek abban, hogy valakinek nincs ideje a sok munka mellett magánéletre, szórakozásra, barátokra. Ha szakítunk rá, akkor lesz.

Milyen stílusú zene áll hozzád a legközelebb? [Adam5768]

- Zenei téren is mindenevő vagyok. Igazából hangulattól függ, hogy éppen mit hallgatok. Ha úton vagyok, akkor rockzenével tartom ébren magam (Fall Out Boy), ha dugóban ülök, akkor dallamos popzenét hallgatok (Jennifer Lopez), de nem vetem meg a klasszikus zenét sem.

Kit volt a legnehezebb elveszítened, olyat, aki kilépett a VIVA-tól? [skizocsajszi]

- Kristófot! Szerencsére szerkesztőként továbbra is a VIVA-nál dolgozik. A Premier Pláne című műsort szerkeszti, az utóbbi időben ennek én voltam a műsorvezetője, így néha-néha még együtt szoktunk dolgozni.

Van tévés példaképed? Ki az, és miért? [szabadnép]

- Több embert ki szoktam emelni. Nagyon szeretem Erős Antóniát, vérprofinak tartom a szakmájában. Nagyon tisztelem Horvát Jánost és Vitray Tamást. Előbbi tanított, utóbbival pedig már készítettem interjút, és nagyon nagy élmény volt.

Gondolom, volt lámpalázad. Hogy sikerült legyőzni? Mire gondoltál, mikor elindult egy felvétel? [freezeboy]

- Teljes mértékben nem lehet legyőzni a lámpalázat, de ezzel nincs is baj szerintem. Ha nem izgulnék felvétel előtt, akkor azt jelentené, hogy már nem érdekel. Sokat segít az, hogy rendszeresen járok beszédtechnika és metakommunikáció-órára. Mire gondolok adás előtt? A legnehezebb az, hogy "jelen" legyünk, ott legyünk agyilag és ne máshol járjon az eszünk.

Kit nem kedvelsz annyira a tévénél? [Baxxter]

- Jó ideje olyan a csapat, hogy teljes az összhang. Találtam néhány igaz barátot is.

Szereted a magyar undergroundot? [peat1718]

- Hát az már nagyon underground nekem. :) Ettől függetlenül elismerem őket. Egyébként azt tapasztalom, hogy lassan az underground lesz a mainstream, és a mainstream lesz az underground.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Mik a jövőbeli terveid? A tévézést szeretnéd folytatni? Vagy más terület? [freezeboy]

- Ameddig lehet, szeretnék képernyőn, illetve a színfalak mögött is dolgozni, de azért pontosan tudjuk, hogy a médiában nehéz hosszú távú karriert befutni. Vannak, akiket felkapnak és ugyanolyan gyorsan le is ejtenek. Nem fogok kétségbeesni, ha egyszer befejeződik a tévés pályafutásom. A szüleim mindig úgy neveltek, hogy több lábon álljak. Meg fogom találni a helyem az életben.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Volt már olyan, hogy olyan személlyel kellett beszélgetned, akit egyáltalán nem kedvelsz? És ha igen, ki volt az? [Kedves_srác_21]

- A profizmushoz hozzátartozik az, hogy objektívek legyünk. Nyílván ez nem mindig megvalósítható, pláne, hogy az Interaktívban igenis teret adhatunk a véleményünknek. Olyan már előfordult, hogy valaki nehéz interjúalany volt. Azért a szerkesztők tudják, hogy ki kivel van jóban, ezért ritkán fordul elő olyan beszélgetés, amely valamely félnek kínos.

Ki a kedvenc színészed? [Isi86]

- Sok van. Szabó Győző, Eszenyi Enikő, Kálloy Molnár Péter. A musicalszínészek közül nagyon sokakat kedvelek, például Dolhai Attila, Berecki Zoltán. Külföldi pedig Sandra Bullock.

Te éltél Irakban? Mit szólsz a mostani helyzethez? Mi köt/kötött oda? [Jazz8]

- A múltam köt oda, nagyon szép emlékeim vannak. Vágyom arra, hogy egyszer visszatérjek oda, de nyílván nem a mostani állapotok közé. Elkeserítő a mostani helyzet, bár ez nem is annyira mostani...


1/2 következő oldal >>

1. Kisó: Véletlen lettem tévés

2. Isteni hagymás-kolbászos rántottát tudok csinálniKüldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor