ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Kovács Áron: A Popdaráló nem para
2008. május 14., szerda, 10:05|Utolsó módosítás: 2008. június 6., péntek, 15:59

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Magyartanárként végzett, de a közönség nem a katedráról, hanem a TV2 péntek esti show-jából ismerheti. Nem volt mindig ilyen laza fickó, első interjúját mereven, dermedten csinálta végig. A show-t nagyon szereti, és nem bánná, ha a magyar néplélek közelítene a könnyed vidámságot is díjazó olaszhoz.


1/2. oldal >>

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Ajánlat
A TV2 védi Liptait és Jakupcseket
Elsötétül a TV2 képernyője
Uri Geller miatt összeveszett a TV2 és a Bors
Változások a TV2 estéiben
Képgaléria
Kovács Áron a Vendégszobában


Hogy kerültél a Popdaráló-ba? [RockerAngel7]

- Miután tíz éve karaokézom cégszerűen, merthogy szerénységem hozta létre a magyar karaokét, ismertek erről az oldalamról. A Popdaráló-hoz körülbelül arra van szükség, amire egy jó karaokés műsorhoz. Semmi feszengés, viccelődés, éneklés, és egy erőteljes színpadi jelenlét. Ezért meghívást kaptam a castingra, ami többfordulós volt. Nagyon sokan voltunk meghívottak, de én voltam a legszerencsésebb.

Nem érzed visszalépésnek a Popdaráló-t? Nem túl igényes műsor! [messina19]

- Visszalépésnek semmiképp, mivel olyan oldalamat tudom megmutatni, amit eddig egy műsorban sem: éneklés, improvizáció, laza viccelődés, laza szurkapiszka. Tehát nekem ez jó. Mire gondolsz az igénytelenséggel?

Én nem gondolom, hogy igénytelen lenne a műsor. Sőt. A kivitelezés is abszolút egyben van. [Manuelll]

- Én is így gondolom. Bár mindenhol van csiszolnivaló természetesen. A modorom is! De az alapvető célt a könnyed, de nem igénytelen szórakoztatást, azt hiszem, elértük. A Popdaráló-t a helyén kell kezelni, Olaszországban kifognák a hintónk elől a lovakat, s végighúznának a városon diadalmenetben, Magyarországon ez a stílus még azért szokatlan. A műsorvezetőre azt mondják, hogy 'sok', a táncos lányokra, hogy ribancok, az énekesek vagy melegek vagy hamisak, de nálunk ez már csak így van. Ha megnézitek a műsor amerikai változatát, láthatóan jobb a mienk. Ha megnézitek az olaszt, láthatjátok, hogy ez a felfokozott, bulizós hangulat abszolút természetes, nem idegen annyira, mint nálunk.

Mennyire fontos neked a munkád? [ZsOLt MeSTer]

- Fontos. Az a lényeg (bár elcsépelt), de szeretni kell. Ha szereted, mondjuk, 70%-ban, az már nem rossz.

Mikor lehet látni újra a margitszigeti meztelen motorozásod? [Szelíd-Szolid]

- Most jelentettek fel bukósisak nélküli motorozásért. A seggem senkit nem zavart, csak hogy nincs a fejemen kupak. Szép ország! Amúgy ne hidd, hogy élveztem: hat fok volt. Velem szemben harminc fotós, aki csak arra vár, hogy lencsevégre kaphasson, miközben azon gondolkozol, hogy ezzel a produkcióval beírod magad az Anettka-, Kiszel Tünde-, Győzike-csapatba, pedig nem ez volt a célod. Hanem csak annyi, hogy álld a szavad azok után, hogy egy könnyelműen tett vicces fogadást elvesztettél. Ma Magyarországon, főleg a közszereplők között, a sunnyogás dívik. Ha valami kellemetlenség visszaüt ránk, szeretünk nem tudomást venni róla. Engem másképp neveltek, aki meg azt hiszi, hogy öncélú magamutogatás volt az egész, az gebedjen meg.

Volt olyan fellépő, akit a szívedbe zártál? [-16Jégbörtön16-]

- Több is, de részleteket csak az ügyvédem jelenlétében mesélhetek. Nagyon érdekes érzés egy ilyen műsorban játékosnak lenni, ki kéne próbálnotok. Nagyon sok barátság, szerelem alakul ki ilyenkor, és sokan visszavágynak egy-egy forgatásra. Olyan, mint egy jó úttörőtábor. És a hangulata sokkal jobb a stúdióban, mint ami a képernyőn átjön. Ebben a jó hangulatban a játékosokkal is együtt bandázol, úgyhogy természetes, hogy vannak, akik közel kerülnek hozzám. Van egy-két komoly szívfájdalmam, amikor a legnagyobb fazonok estek ki a műsor legelején. Őket nagyon sajnáltam, és nézőként is sajnálhatjuk, mert velük más, talán még jobb műsor is lehetett volna, mint amilyen lett.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Milyen híresnek lenni? [Csík Booglárka]

- Azt nem tudom. Én vagyok az a srác, akit eddig mindenki valahonnan ismer, de senki nem tudta pontosan, honnan. Mindig ment a találgatás, ez nagyon vicces volt, mert mondhattam azt, hogy egy gimibe jártunk, s magamban vigyorogtam a kérdező gyanakvó ábrázatán. Ez a Popdaráló-val megváltozott, mert most már tudnak hova kötni az emberek, bár még most is van olyan, aki meg van győződve róla, hogy Harsányi Levente vezeti a műsort.

Mi az eredeti szakmád? [kiss my sxy ass]

- Nincs eredeti szakmám, magyartanár lehetnék.

Énekelsz valahol? [adalon30]

- Régi barátokból és zenésztársakból most álltunk újra össze. A 80-as, 90-es évek legjobb rockzenéit nyomjuk. Reload a nevünk, és mostanában kezdünk koncertezni. Még csak próbálunk, de például a Popdaráló dobosa, Matyi, bandatag. Úgyhogy lelkesedés van, koncert lesz, csak érdeklődés legyen.


1/2 következő oldal >>

1. Kovács Áron: A Popdaráló nem para

2. A kezdet, a táncoslányok és a sportKüldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor