ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Pogány Éda: "Nem lövünk pepsis bábukra"
2007. október 27., szombat, 13:38|Utolsó módosítás: 2007. november 1., csütörtök, 12:56

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Néhány tévhitet is eloszlatott a Vendégszobában Pogány Éda, a Coca-Cola Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója, mialatt olvasóink kérdéseire válaszolt. Szóba került még az egészséges életmód, az eladási statikszikák alakulása és persze a kokain.


1/3. oldal >>

Fotó: Szabó Pál
"Fókuszban a cukormentes üdítőitalok"
Az [origo] Utazás ajánlata
Kulturális körutak
>>>
Ajánlat
Olvassa a gazdaság híreit!
Pénzügyi chatek

Milyen új termék várható a közeljövőben? [Maxi Jazz]
- Az egészséges életmód egyre inkább elterjedőben van, ehhez igyekszünk alkalmazkodni termékválasztékunkkal. A fókuszban a cukormentes szénsavas üdítőitalok, vizek és gyümölcslevek lesznek.

A Coca-Cola az egyetlen, amely még valódi kólát árul, tehát terméke koffeint is tartalmaz. Az egészséges életmód azt is jelenti, hogy ez is megszűnik? [aki_keres_talál?]
- A legtöbb kólaízű szénsavas üdítőital tartalmaz koffeint, ami egy kiegyensúlyozott életmódban igen jól beilleszthető egy adott egyén étrendjébe. Sokan vannak, akik ezt kifejezetten igénylik, szeretik. A Coca-Cola Magyarország ma az alkoholmentes italok piacán minden kategóriában kínál frissítőt, az ásványvizektől a gyümölcsleveken át a szénsavas üdítőkig, mindenki kiválaszthatja az életmódjának és aktivitási szintjének, életkorának és igényeinek megfelelőt.

A fogyasztói szokások változásaira mennyire gyorsan lehet reagálni? A tudatos vásárló most inkább a természetes alapanyagokra esküszik. [Soulman]
- Nagyvállalatról lévén szó, sokáig tarthat, míg a termékfejlesztés eljut odáig, hogy az általunk elvárt legjobb minőségű termékeket tudjuk a fogyasztóinknak nyújtani. Ez elsősorban a buborékos üdítőitalokra vonatkozik, mert a NaturAqua természetes ásványvizünk és Cappy gyümölcsleveink ma is kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak.

A Burn beváltotta a hozzá fűzött reményeket? Mennyire szeretik a fiatalok a többi energiaitalhoz képest? [DJFRANKY]
- Korai még beváltott reményekről beszélni, de a bevezetés igen sikeresnek mondható ez idáig. Sokan vannak, akik kedvelik a Burn ízét, és örülnek a változatosságnak az energiaitalok piacán is.

Mit lehet azokkal a kólákkal tenni, amelyek lejárt szavatosággal vannak az automatákban? Nem eggyel találkoztam már... [moderator 113]
- Fel kell hívni a palack címkéjén található fogyasztóvonalat és be kell jelenteni. Az automatán is található telefonszám, itt is be lehet jelenteni, és lehet kérni, hogy frissítsék a készletet.

Igaz, hogy a NaturAqua régen sima csapvíz volt, buborékkal? [Casperke]
- Nem, a NaturAqua a legjobb minőségű ásványvizek közé tartozik ma Magyarországon, a fenti tévhitet a Bonaquával kapcsolatban hallhatta, mintegy négy évvel ezelőtt.

Igaz, hogy pepsis bábura lőnek vállalati tréningeken? Mennyire súlyos a harc? [texo]
- Nem, ez nem igaz, egyáltalán semmire és senkire nem lövünk vállalati tréningeken :). A versenyhelyzet a piacon igen kemény, ez elsősorban a boltokban a polchelyért, hűtők elhelyezéséért és belistázásért, valamint másodlagos kihelyezésekért folyik.

Állítólag megegyeztek a háttérben, hogy nem harcolnak egymás ellen, úgyis a vásárló fizet... [texo]
- Amint említettem, nem harcról, hanem versenyről van szó, egyben a fogyasztók kegyeiért is. Ez mindennapi fogyasztási cikket forgalmazó cég esetében így van, végül is a kereslet határozza meg a termékválasztékot és a piacot.


1/3 következő oldal >>

1. Pogány Éda: "Nem lövünk pepsis bábukra"

2. Mi a helyzet a kokainnal?

3. Tesco vs Coca-Cola?Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor