ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Pandora várja álmai férfiját
2004. február 24., kedd, 13:17|Utolsó módosítás: 2004. február 26., csütörtök, 12:08

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb


Tommy, Szilvi, Marcsi << 5/6. oldal >>

Forrás: [origo]

- Hogy érzed, elszúrtad a kiválasztást, így, hogy már itt vagy? Ha máshogy döntesz, talán bent maradsz? Hogy látod? (homer_)
- Nem érzem úgy, hogy elszúrtam volna a kiválasztást. Azt gondoltam, hogy Indiánt jobban szeretik, mint Jennyt, és akkor teljesült volna a vágyam, hogy vele párbajozhassak. A másik variáció: Indiánt éppúgy nem szeretik, mint Segalt, és akkor visszamehettem volna a Villába győztesként.
 
- Vissza fogod nézni magadat? (homer_)
- Biztos, hogy nem. Erre nincsen szükség, hiszen minden, ami történt velem odabent, a fejemben van, és tovább él emlékeimben. Sok minden volt, amit elég volt egyszer átélni. Nem érzem úgy, hogy a végére megkomolyodtam volna, talán csak egy kicsit elkeseredett voltam, mert éreztem, hogy számomra a játék hamarosan befejeződik.
 
- Miért nem tartod tiszteletben azt, akinek barátnője van? (nikole22)
- Mikor beköltöztem a Villába, nem tudhattam, hogy Tommy kapcsolata mennyire komoly a barátnőjével. Nem érzem azt, hogy én másztam volna rá, mikor öleltük egymást, ő sem tiltakozott.

- Volt olyan hiba, amit elkövettél a Villában és már megbántad? (homer_)
- Mindig azt mondom, hogy soha semmit nem szabad megbánni. Én lehet, hogy mégis valamit máshogy csinálnék: Katka helyett Segalt vártam volna vissza az első párbajról, mivel Katka később ellenem fordult, és szerintem ok nélkül.

- Akivel a Villában rosszban voltál, azzal a Villán kívül lehetsz jóban? (x_tare)
- Szerintem, akivel a Villában rosszban voltam, azzal, ha kijön, messziről el fogjuk kerülni egymást. Akivel pedig jó volt a kapcsolatom, azzal a kinti életben ez csak jobb lehet, mivel nem leszünk összezárva a nap 24 órájában, és csak akkor leszünk együtt, mikor kedvünk tartja.

- Azt mondtad, hogy nem érdekel Téged Tommy, mégis vérszemet kaptál, mikor Jennyvel foglakozott jobban. Ez hogy van? Egyébként, szépen leszerepeltél! (Kek_felhocske)
- Nem érzem azt, hogy meghazudtoltam volna önmagam: rosszul esett, hogy Jenny nem tartotta tiszteletben az érzéseimet, de ha minden nap nézted a műsort, ez egy idő után már nem foglalkoztatott. A kettejük dolga, hogy mit csinálnak, én nem szóltam bele - csak az első pár napban, és akkor is jogtalanul.

- Leginkább azok a nők (lányok, csajok) utáltak és utálnak és szavaztak ellened, akiknél jobban nézel ki. (pjotr1)
- De aranyos vagy!  Ezt a dolgot én is így látom, úgy gondolom, hogy ha több férfi nézné ezt a műsort, mint nő, talán még most is bent lennék.

- Mégsem alakítottál túl jól, mert briliáns színészkedésed ellenére is kiestél. Úgy érzed, hogy megérte bemenni? (Zsofkababe)
- Mint ezt már számtalanszor elmondtam, nem színészkedtem. Hidd el, hogy vagyok olyan jó színésznő, hogy tudtam volna úgy játszani, hogy a játék végéig bent maradjak és mindenki szeressen engem a lakók közül. De én azt szerettem volna, ha önmagamért szeretnek. Igen, megérte bemenni, mert egy jó kaland volt, és egy nagy kihívás.

- A bejátszások, amiket az RTL csinált rólad, eléggé rossz fényben tüntettek fel 1-2 helyen! (Bocee)
- Én nem érzem úgy, hogy ezek a bejátszások sértőek lettek volna a számomra. Lehet, hogy voltak olyan részei, melyek rossz fényben tüntettek fel, de ezek a dolgok is megtörténtek. És lássuk be, sokszor volt olyan, hogy szomorú voltam, vagy olyan dolgot tettem, ami mások számára elítélendő. Ez is a Villa-létem része volt.

- Csak gratulálni szeretnék, hogy leoltottad a Mónika-showban azt a szőke p.csát, szép volt! (W1z4rd)
- Köszönöm szépen! Nagyon jól éreztem magam a forgatáson, végre azok szemébe mondhattam a véleményem, akik valamilyen oknál fogva kritizáltak engem. 

- Kár, hogy kiestél, én neked szurkoltam. Szerinted kit fognak kiválasztani legközelebb? (gubbby)
- Köszönöm szépen! Szerintem a következő kiválasztott sajnos Szilvi lesz. Ő az, aki rajtam kívül talán a legőszintébb volt a Villában, és ezáltal néha nagyon bántó is tudott lenni.

- Nem vetted észre, hogy a Marcsika csak nyalizott neked? Szilvi igaz barátnőként tekint rád, de Marcsi nem. (izooo)
- Nem, ezt nem vettem észre, szerintem Marcsi nem szorult rá arra, hogy megjátssza az irántam érzett szeretetét, mert mint kiderült, és sejthető is volt, nem igazán sikerült belopnom magam az emberek szívébe sem a Villában, sem a Villán kívül.

- Milyen volt a rádión keresztül újra beszólni a Villába? (Boadam)
- Érdekes érzés volt azokat az embereket külső szemlélőként látni, akikkel 52 napot egy fedél alatt töltöttem. Hálás voltam a lehetőségért, hogy még egyszer utoljára szólhattam a csajokhoz

- Szerintem Jenny nem viselkedett szemét módon veled! Ezt egy kicsit túllihegted! (times80)
- Lehet, hogy ti nem láttátok, de ő volt az, aki - lehet hogy finoman és visszafogottan, de - folyton próbált belém kötni, és vágta az arcokat.


<< előző oldal 5/6 következő oldal >>

1. Pornós múlt - lezárva

2. Étterem vagy söröző?

3. Ajánlatok, felkérések

4. Az álompasi

5. Tommy, Szilvi, Marcsi

6. Címlapok és tanulságokKüldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor