ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Palcsó Tomi: "Csak most jön a java!"
2006. február 14., kedd, 15:12|Utolsó módosítás: 2006. február 16., csütörtök, 14:28

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Palcsó Tomi, a tavalyi Megasztár második helyezettjeként, jóval több ideig szöszmötölt az első nagylemezével, mint a győztes Caramel tette. Megfordult a világ című albuma végül éppen Valentin-napon jelent meg, rajta számos sikervárományos dallal, és a fiatal énekes a Vendégszobában is utalt rá: biztos benne, hogy ez még csak egy szép pályafutás kezdete. Olvasd el a chat-interjút és hallgasd meg a lemezt kedd délutántól, szerda délutánig az [origo]-n!


"Megfordult a világ" 1/3. oldal >>

Fotó: Fábián Évi
Ajánlat
Már 130 ezer dal a Zeneáruházban!
Videoklipek
Zenei kvízek
Képgaléria
Palcsó Tamása Vendégszobában

Videó
Nézd meg a Csillagdalt!

Tavaly ilyenkor ismerte meg az ország Palcsó Tamás nevét. Vigaszágon került be a Megasztár döntőjébe, méghozzá olyan szavazatfölénnyel, mely az alkotókat is meglepte. Ezután meg sem állt a nagydöntőig, ahol rendkívül szoros versenyben lett második helyezett. Végig a közönség nagy kedvence volt, bár arról megoszlottak a vélemények, hogy kisugárzása, karakteres előadásmódja, illetve kisfiús bája nyűgözte-e le az embereket/fiatal lányokat. Lényeg azonban, hogy májusra, a sorozat végére az ország egyik legnépszerűbb, új sztárja lett.

"Olyan valamit adok ki magamból a színpadon, ami a hétköznapi életben nem látható.Tényleg nem vagyok forróvérű alkat, a zenében azonban ki tudom élni a feszültségeket. Gyakoroltam harcművészeteket, mert szeretem, ha minden a helyén van, működik a fegyelem, és az ember erősen koncentrál. A műsor próbatétel volt számomra."

A repülőgép-műszerésznek tanuló fiú még érettségizni is szinte a Megasztár-házból ment. A közönség (köztük is főként a nőnemű nézők) szeretete aztán a döntő után sem hagyta el. Rögtön, a nyár elején megnyerte a Bravo Otto 2005 Év Felfedezettje díját, és akkor már kénytelen volt megtapasztalni a népszerűség velejáróit:

"Kívülről elképzelni sem lehet, hogy ez az egész mivel jár. Ráadásul én a Megasztár első szériáját nem is nagyon néztem. Például tudom, hogy volt olyan a mi csapatunkban, aki megvárta, mi sül ki az előzőből, és csak azután jelentkezett. Én a másik véglet vagyok, a gitár- és énektanárom buzdítására jelentkeztem. A későbbiekben is tudtam külső szemlélőként nézni az eseményeket. Ez is segített feldolgozni a velünk történteket."

Az énekes jól tudja, hogy csak a műsor után kezdődik az igazi, énekesi pályája, ezért - bár a civileknek úgy tűnhetett, hogy hallgat, de nagyon sokáig dolgozott első albumán. Nem volt határozott meggyőződése arról, milyen is legyen a saját anyag, de végül csak elkészült az album, amely már címében is tudatja, hogy Palcsó Tomival valóban megfordult a világ az elmúlt egy évben.

Az énekes a dalszerzésben nem vett részt, egyelőre tehát csak az előadói képességeit próbálja kamatoztatni az albumon levő számokban, melyek ennek megfelelően, képzett énekhangjára vannak kihegyezve, kellemesen rádióbarát körítéssel. Hogy milyen hosszú lesz az út, amelynek Palcsó Tamás még csak az elején jár, nem lehet tudni, de kezdésként itt egy lemez, amely azok számára, akik a Megasztár-ban megismert fiútól egy könnyed, hallgatható popalbumot vártak, nem okoz csalódást.

Weitner György


1/3 következő oldal >>

1. "Megfordult a világ"

2. "Nem gondoltam, hogy idáig juthatok"

3. "Gabival jól megvagyunk"Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor