Vágólapra másolva!
Bár idén nem jelentetett meg új albumot, mégis eseménydús évet hagyhat maga mögött Rúzsa Magdi, hiszen egyrészt döntős lett az Eurovíziós Dalfesztiválon, másrészt százezrek előtt lépett fel a Kapcsolat koncerten. Most a Vendégszobában a rajongók és kíváncsiak kérdésáradatát állta becsülettel. Beszélt külföldi terveiről, a siker lehetséges receptjeiről, és persze arról is kérdezték, hogy van-e barátja.
Vágólapra másolva!

Mióta énekelsz? Gyermekkorodban mi volt a legnagyobb álmod, mi szerettél volna lenni? [nitta-2007]
- Kicsi korom óta énekelek, de intenzíven középiskolás koromban kezdtem el foglalkozni a hangommal, és a tengerbiológustól a zenészen át az állatorvosig minden akartam lenni.

Hogy érzed, miben változtál a Megasztár óta? Hol van az a szolid, aranyos lány, akire szavaztam? [Taekwondos boy]
- Én a mai napig ugyanaz az ember vagyok. Nem változtam, mert ha változtam volna, az anyám lenne a legelső ember, aki felhívná erre a figyelmemet, és úgyis visszaterelne az eredeti ösvényre. Csak talán mostanában ritkábban látsz hosszú ideig beszélni, és kicsit távolabb kerültem tőled. Erre jók egyébként a közönségtalálkozók, hogy a közönség lássa azt, hogy az a valaki még mindig olyan, és még mindig szívesen beszélget vele.

Szerinted, ha Tóth Verával versenyeztél volna anno, legyőzted volna? [.Robi.]
- Azt gondolom, hogy a sors irányítja mindannyiunk életét, neki mással kellett megküzdeni, és nekem is mással kellett.

Tartod a kapcsolatot valamelyik megasztáros versenytársaddal? [hajnika25]
- Igen, tartom.

Milyen érzés sztárnak lenni? [KészKuja]
- Amennyiben szeretik az emberek, amit csinálok, abban az esetben nagyon jó.

Mennyi idő kell ahhoz, hogy tényleg elhidd, hogy ismert ember vagy? [Timcsi78]
- Ezt elhinni nem tudod, csak tapasztalod, hogy megismernek az emberek. Egyébként jó érzés.

Mennyire változtatta meg az életedet, hogy ismert ember lettél? [hajnika25]
- Nagyon, teljes mértékben megváltozott az életem, amiért nagyon hálás vagyok, mert most sokkal boldogabb és magabiztosabb vagyok. Nagyon sok mindent kaptam, kedves embereket, akik szeretnek, munkát, lehetőséget a karrierre, azonkívül van egy barátom, akiért szintén hálás vagyok a sorsnak.

A sikertől vagy magabiztos? [Rocker Rudi]
- Nem a sikertől, hanem attól, hogy az emberek arcán boldogságot látok, amikor énekelek. A sikertől nem lehet magabiztos senki.

Milyen érzés sikeresnek lenni azok után, amin átmentél? Lelkileg ez erősít téged? [nitta-2007]
- Teljes mértékben erősít, voltak dolgok a múltban, amikre ha visszagondolok, még erősebben küzdök, hogy elérjem a céljaimat.

Azóta beszéltél Bochival és Borossal? Te hogy látod? Szerintem sokat köszönhetsz nekik is! [Taekwondos boy]
- Ez így van, az első pillanattól kezdve úgymond fogják a kezemet. Ennek nagyon örülök, és hálás vagyok érte. Ők azok az emberek, akikről soha nem fogok megfeledkezni, mert bizony kevés az az ember, aki ilyen szinten önzetlenül támogat másokat.

Hogyan lehet valakiből, aki nem ismert ember, énekes, az olyan műsorokon kívül, mint amiben te voltál? [abayriki]
- Szerintem az a létező legjobb, ha megpróbálsz minél több együttesbe beilleszkedni, aztán előbb vagy utóbb hátha valaki felfigyel rá. De amit abszolút ajánlok, hogy olyan dolgokat csinálj, amik a te egyéniségedet tükrözik, minél több együttesben, minél több zenésszel megismerkedni, aztán talán sikerülni fog. Megmondom őszintén, szerencsém volt.

Ha újra élhetnéd azt a megasztáros időszakot, másképp csináltad volna? [Corbyka]
- Nem, ugyanígy csináltam volna.