Szexi, trendi, már-már VIP a magyar tenger plázsa

2016.07.12. 13:56

Kihasználta az Origo az időt a Balaton Sound alatt, és átugrottunk Siófokra, hogy megnézzük, hogyan újult meg az ország legnagyobb fehér homokos strandja, amelyet idén Plázs néven nyitottak meg. 

Három és fél hónap alatt épült meg a Plázs, 2000 négyzetméteren terül el a finomra átszűrt homok. A vízen mintegy 520 négyzetméteres óriásstég várja a pihenőket, emellett a Plázs medencéjét egy 500 négyzetméteres terasz öleli majd körül. 

A korábban raktárként, öltözőként, technikai helyiségként funkcionáló házikókat felújították, átalakították, és most egységes, színes "tengerparti házikókként" várják, hogy kiszolgálhassák a Plázs vendégeit. 

Van egy hatméteres, úgynevezett "Baywatch-torony", egy kis színpaddal két és fél méteres magasságban, ahol akár fitneszedzéseket is lehet tartani. Emellett persze van egy igazi, 100 négyzetméteres színpad is, ahol júliusban is tartanak élő koncerteket. 

15-én a Quimby zenél, a zenekar idén ősszel ünnepli majd 25. születésnapját. Egy héttel később, július 23-án Majka & Curtis, illetve a Kowalsky meg a Vega játszik. A júliust a Brains koncertje zárja majd egy drum and bass bulival, ahol több ezer embert is képesek egyszerre ugrálásra bírni.