Tűzifát pakolt Gyurta Dániel és Kiss Gergely - sztárok segítettek egy családnak

Budafok Gyurta Dani Katus Attila Kiss Gergely lepakolás tűzifa Fekete Dániel / MÖS
Gyurta Dániel, Katus Attila és Kiss Gergely pakolja a tűzifát
Vágólapra másolva!
Olimpiai és világbajnok sportolók is hordták a tűzifát egy budapesti rászoruló családnál – az Ökumenikus Segélyszervezet adományozta a több hónapra elég  tűzifát. Amióta újra nagyon hideg van, egyre többen igényelnek a segélyszervezetnél fát, hogy fűteni tudják az otthonukat. 
Vágólapra másolva!

Egész évben országosan több száz olyan családot segít tűzifával az Ökumenikus Segélyszervezet, akiknek nem lenne önerőből pénze megvásárolni a fűtőanyagot. A napokban egy budapesti családnak vitt több hónapra elegendő tűzifát a segélyszervezet. A rakományt olimpiai és világbajnok sportolók – Katus Attila sportaerobik világbajnok, Gyurta Dániel olimpiai és világbajnok úszó, és Kiss Gergely olimpiai és világbajnok vízilabdázó - pakolták be a család fáskamrájába.

Az adományok átadása az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtésének keretében zajlik. Az ünnepi összefogás azonban nem csupán egy egyszeri ajándékozásról szól. Azért gyűjtenek, hogy egész évben segíteni tudják a nélkülözőket. A segélyszervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves munkáját az 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni!