[origo] címlaphírcentrumkomment.huvidea[freemail]iWiW
rovatban

Indul a Moszkva tér újratervezése - az [origo] olvasóinak válaszolt a főpolgármester

Mikor fejeződik be 4-es metró építése, és mi lesz a Moszkva térrel? Ilyen kérdéseket is kapott olvasóink videóiban Tarlós István főpolgármester, aki ugyancsak egy videóban válaszolt. A városvezető szerint jó megoldás volt a hajléktalanok kitiltása az aluljárókból, és az is kiderült, hogy nem tartja "ördögtől való gondolatnak" a dugódíj esetleges bevezetését.

A teljes cikk itt elolvasható!

HOL TÖLTHETEM FEL A VIDEÓMAT?
A videót a Videa videomegosztó oldalra töltheti fel, a feltöltőfelületet ide kattintva érheti el. A feltöltéshez regisztráció nem szükséges. A feltöltéskor tetszés szerint megadhatja valódi nevét vagy az interneten használt becenevét.
MIK A JÁTÉKSZABÁLYOK?
Bármilyen Önt érdeklő kérdést feltehet, amelyre Tarlós István feltételezhetően tudja a választ. A kérdés megfogalmazása ne lépje át a jó ízlés határát, ne legyen trágár, céltalan, és ne sértse a magánélethez való jogot. Videokamerát, webkamrát vagy akár mobiltelefont használva legfeljebb 1 perces időtartamban tegye fel kérdését, de rövidebb kérdésre egyszerűbb egyértelműen válaszolni, így érdemes tömörségre törekedni.

A videónak nem kell kifogástalan minőségben készülnie, de fontos, hogy ne legyen élvezhetetlen az elkészült felvétel. A videó feltöltése során el kell fogadnia a feltöltés jogi feltételeit, amelyeket itt olvashat. Moderálás után ezen az oldalon és a Videa "Kérdezze Tarlós Istvánt!" csatornájában is meg fog jelenni a kérdése.
HOL NÉZHETŐK MEG A MÁR BEÉRKEZETT VIDEÓK?
A beérkezett kérdéseket az [origo] munkatársai a fenti szempontok szerint moderálják, és azokat, amelyek nem sértik a játékszabályokat, megjelenítik ezen az oldalon, illetve a Videa "Kérdezze Tarlós Istvánt!" csatornájában.
MINDEN KÉRDÉSRE VÁLASZOL A FŐPOLGÁRMESTER?
Erre sajnos nincsen lehetőség, hiszen az interjúra korlátozott idő, körülbelül egy óra áll majd rendelkezésünkre. A beérkezett kérdések közül azokat választjuk ki és mutatjuk majd meg a főpolgármesternek, amelyek a legérdekesebbek, a legtöbb embert érintik.
MI A BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ?
A kérdéseket tartalmazó videókat február 28-án éjfélig várjuk.

ROVATOK

24 óraItthonNagyvilágÜzleti negyedSportAutóMotorTudományTechbázisFilmklubTévéKultúraUtazásEgészségIdőjárásFotó

TOVÁBBI OLDALAINK

Komment.huZeneF1 hírekVállalkozói negyedKönyvSorozatjunkieMúlt-korOrigo direktBorbár

SZÓRAKOZÁS

JátékokVideaVidea kidG-PortálKvízPartT-Home IPTV

HASZNOS

SzülőknekSzoftverbázisSztaki szótárTudakozókOk.huiWiW[freemail]RandiÁllásFotókidolgozásVásárlásOnline aukcióBiztosításIngatlan apróMoziműsor
Utolsó link ImpresszumMédiaajánlatAdatvédelemAz [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva.a