Véget ért az iWiW a világ körül című sorozat - világtérkép

Vágólapra másolva!
Két éve indult el az [origo]-n az "iWiW a világ körül" című sorozat. Az induláskor arra biztattuk a közösségi szájt külföldön élő tagjait, körkérdésünkre válaszolva számoljanak be benyomásaikról, mindennapi életükről, hasonlítsák össze ott szerzett tapasztalataikat az itthon helyzettel, mondják el, hogy és hogyan szórakoznak, és hogy tervezik a jövőjüket, hol látják biztosabbnak gyermekeik boldogulását. Erre a kérdőívre az 'iWiW a világ körül" rovatban háromszázhatvanöt oldalon, háromszázhatvanöt ember válaszait szerepelnek.
Vágólapra másolva!

A mai nappal sorozatunk végéhez értünk. Ebből az alkalommal grafikusaink elkészítették azt a világtérképet, amelyen az összes - a rovatban szereplő - várost elhelyezték. Ezzel az alkalmazással önök egyszerűen találhatják meg az egy adott földrész, adott városából küldött beszámolót.
Köszönjük azoknak, akik megtiszteltek bennünket válaszaikkal, és az olvasóinknak, akik kommentjeikkel színesítették, kiegészítették az iWiW a világ körül cikkeit.

Olvassa el ez utolsó beszámolót a tanzániai Arushából, Szigeti Zoltán tollából, és keresse meg kedvenc városát a térképen.