A Brit Nagydíj fináléját elszúrta a Toyota

Vágólapra másolva!
Remekül indult a szigetországi hétvége a Toyota istálló számára, ám a Brit Nagydíjat mégis nagy csalódásként élték meg a japán gárda tagjai. A kiváló időmérő után vasárnap egyik autó sem ért célba.
Vágólapra másolva!

A futamon előbb Ralf Schumacher, majd Jarno Trulli is a bokszba hajtott, és feladta a versenyt, mindkét pilótának technikai problémája akadt. A két versenyző azonban látott javulásra utaló jeleket, és ebből merítenek erőt a folytatásra.

Jarno Trulli (helyezetlen):
"Nehéz volt ez a hétvége, és a mai nap sem volt kivétel. Már a péntek is rosszul indult, és utána képtelenek voltunk javítani az autón. A verseny még rosszabbul alakult mint ahogyan azt vártunk, még meg kell vizsgálnunk az okokat. Aztán a futam vég felé szólt a csapat, hogy az autóban elromlott valami, ki kell állnom. A hiba okát egyelőre keressük. A hétvége egyetlen pozitívuma Ralf remek teljesítménye volt. De most már el kell felejtenünk a történteket, és előre kell tekintenünk, hiszen minden verseny egy külön történet."

Ralf Schumacher (helyezetlen):
"Kiábrándító volt ez a nap. Már a rajtom sem sikerült jól, a kuplung rakoncátlankodott. Aztán később az első kerékfelfüggesztéssel voltak problémák, és emiatt fel is kellett adnom a futamot. Sokkal többet vártunk ettől a versenytől, de a rossz start után már tudtam, hogy kemény lesz. Szerezhettünk volna egy, vagy akár két pontot is, de ez most nem jött össze. Amíg versenyben voltam, addig tudtam tartani a lépést a Renault és a BMW pilótáival, tehát megmutattuk, hogy jók vagyunk, és most ennek is örülni kell. Az a tény, hogy versenyképesek voltunk, nagy lökést ad a következő versenyre való felkészülésben, ami a Nürburgringen lesz."