Súgó Hogyan zajlik az előjegyzés?
Válassza ki a kívánt hírleveleket! Egyet is, többet is lehet. A kiválasztott hírlevelekhez tartozó sorokban, az utolsó oszlopban kattintson a "kér" szöveg feletti kis gombra. Ezzel "kipipálja" az adott gombot. (Ha az összes hírlevelet szeretné megkapni, akkor csak az utolsó sort "pipálja ki".) Az oldal alján adja meg a nevét (opcionális) és az e-mail címét, írja be a biztonsági kódot (captcha), majd kattintson az "OK" gombra. Amennyiben a biztonsági kódot hibásan adta meg, lapozzon vissza és írja be az újabb automatikusan generált kódot. Ha nem megfelelően látszik a kód, klikkeljen a "frissítés" nyílra, ezt ismételje meg annyiszor, amíg olvashatóbb kódot nem kap. Az ön által megadott e-mail címre automatikusan, hírlevelenként egy-egy ellenőrző levelet küldünk ki "Hírlevélfeliratkozás-megerősítés" tárggyal. A hírlevélre való feliratkozáshoz szükség van egy megerősítésre, amelyet a levélben található címre kattintva tud érvényesíteni. A feliratkozás befejezéséhez a levélben jelzett időszakon belül van lehetősége aktiválni a regisztrációját. Ellenkező esetben a levélben jelzett időt követően a rendszer automatikusan törli a feliratkozási kérelmét és a megadott adatait.

Hogyan lehet lemondani a hírleveleket?
Ugyanazt a folyamatot kell megismételni, mint az előjegyzésnél, csak nem a "kér", hanem a "lemond" felirat fölötti gombra kell kattintani.

Lehet váltogatni is, hogy mely hírleveleket olvasom?
Persze: egy alkalommal nem csak fel- vagy csak leiratkozni lehet: Ön az egyik hírlevélnél kattinthat a "kér" gombra, a másiknál pedig a "lemond" gombra. A rendszer a válaszoldalon külön sorokban fogja értesíteni, mely hírlevélre iratkozott fel és le.

Miért küld ki a rendszer egy ellenőrző levelet?
Ha valaki ismeri az ön e-mail címét, akkor a zanza.origo.hu címen megrendelhetne vagy lemondhatna az ön nevében hírleveleket. Ezt akadályozza meg az ellenőrző levél. A levelet automatikusan a megadott e-mail címre küldjük ki. Ha a megrendelést vagy lemondást ön kezdeményezte, akkor ezt csupán meg kell erősítenie levélben. Ha nem ön kezdeményezte, akkor semmit sem tesz - és a módosítások nem lépnek életbe.

Mit kell csinálni az ellenőrző levéllel?
Amennyiben a fel- vagy leiratkozást Ön kezdeményezte, akkor kövesse a levélben leírtakat, utána a levél törölhető.

További segítség
Ha még mindig nem találta meg a választ a hírleveleinkkel kapcsolatos kérdéseire, akkor javasoljuk, hogy olvassa el a hozzánk beérkező gyakran ismétlődő kérdések és a rájuk adott válaszok listáját.


Vissza a Zanza címoldalára