Gyakran ismétlődő kérdések
Mit tegyek, ha szeretnék lemondani egy hírlevelet, de elfelejtettem, milyen e-mail címmel iratkoztam fel?
Az Önnek kiküldött legelső levelünkben szerepel, hogy Ön milyen e-mail címről kérte a feliratkozást. Ha ez a levél megvan még Önnek, akkor abban meg tudja nézni. Ha nincs, akkor megpróbálhatja a zanza.origo.hu címen a leiratkozást egymás után többször is, sorra próbálva az összes e-mail címet, amelyet használ. A leiratkozás csak akkor fog működni, ha a weben megadott cím és az Ön levelezőprogramjában feladóként szereplő cím azonos. Ha így sem sikerül, akkor írjon nekünk, adja meg azokat az e-mail címeket, amelyeket használ, és annak a hírlevélnek a nevét, amelyről le kíván iratkozni.

Sajnos egy ideig nem fogok hozzáférni az internethez. Lehet-e szüneteltetni a hírlevelet?
Szüneteltetni nem lehet, csak lemondani. Utána viszont bármikor ismét előjegyezheti őket. A lemondást és az újbóli előjegyzést is gyorsan, néhány kattintással megteheti a zanza.origo.hu címen.

Mit tegyek, ha elfelejtettem, mely hírleveleket jegyeztem elő?
Ne aggódjon, a mi regisztrációs programunk tudja. Ha Ön véletlenül elő akar jegyezni egy olyan hírlevelet, amit már előjegyzett, vagy le akar mondani egy olyat, amit már lemondott - nem történik semmi baj. A programunk az ilyen tévedéseket figyelmen kívül hagyja. Ha nem biztos benne, mely hírlevelekre iratkozott fel, és mindet le akarja mondani, akkor válassza az "összes" opciót a regisztrációs oldalon.

Mit tegyek, ha megváltozott az e-mail címem, vagy csak máshová szeretném kapni a hírleveleket, mint eddig?
A régi címmel le kell mondani, az újjal pedig előjegyezni a hírleveleket. Ha a lemondás nem sikerül, mert a régi mailcíméhez Ön már nem fér hozzá, ezért arról a címről már nem tudja visszaküldeni a megerősítő levelet, akkor írjon nekünk!

Én csak egy tematikus hírlevélre iratkoztam fel. Miért kapok még egy [origo] nevű hírlevelet is?
Az [origo] folyamatosan növekvő portál, új és változó szolgáltatásokkal, közösségi eseményekkel. Rendszeresen szeretnénk látogatóink tudtára adni, hogy milyen új lehetőségek nyílnak nálunk az informálódásra, szórakozásra, ismerkedésre, vásárlásra. Ha valaki feliratkozik bármelyik hírlevelünkre (Család, Hírek, Internet, Játék, Olimpia, Sport, SzoftverBázis, Szórakozás, Tudomány, Üzleti Negyed), akkor automatikusan kap pluszban egy [origo] hírlevelet is, amely a portálunk újdonságairól számol be. Erre a hírlevélre külön nem kell feliratkozni, és külön leiratkozni sem lehet róla. Természetesen ha valaki lemondja az összes hírlevelünket, akkor az [origo] hírlevelet sem kapja a továbbiakban.

Vissza a Zanza címoldalára