Szívműtétet hajtottak végre Paul McCartneyn

Vágólapra másolva!
Titokban szívműtétet hajtottak végre Sir Paul McCartneyn, aki azonban szerdai londoni sajtóbeszámolók szerint már teljesen fel is épült.
Vágólapra másolva!

A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - úgy értesült, hogy a Beatles 65 éves egykori basszusgitárosán úgynevezett koszorúér-plasztikai beavatkozást végeztek el egy londoni magánklinikán még az ősszel. Az ilyen eljárás célja a beszűkült szívartériák tágítása és így a véráramlás javítása.

A lap forrása szerint Sir Paul rossz közérzetre panaszkodott, ezután kivizsgálásnak vetették alá, és orvosai úgy döntöttek, hogy szívkatéteres beavatkozást hajtanak végre a ma is aktívan koncertező világsztáron.

Az ex-Beatle a műtét után máris visszatért a színpadra: a BBC televízió szilveszteri műsorában Kylie Minogue-gal együtt lépett fel, minden jel szerint kiváló formában.

A beszámoló nem tér ki arra, hogy McCartney szívpanaszai összefüggésben lehettek-e a feleségével hosszú ideje vívott, időnként durva fordulatokkal tarkított válási csatározással.

Sir Paul és Heather Mills-McCartney ötnaposra tervezett válóperes tárgyalása februárban lesz a londoni felsőbíróságon. A tárgyalás egyik fő tétje - a házaspár négyéves kislányának, Beatrice-nek az elhelyezése mellett - az, hogy Heather mennyit csíphet le férje 800 millió fontnál is többre becsült vagyonából.

McCartney és a nála negyedszázaddal fiatalabb Heather 2002-ben kötött házassága - súlyos családi botrányok után - 2006 májusában omlott össze végleg.