Muzulmán hitre tért Michael Jackson

Vágólapra másolva!
Felvette a muzulmán vallást Michael Jackson amerikai énekes, akit dalszövegírója és producere vett rá az iszlám tanítás követésére. Jackson egy imám jelenlétében már formálisan is felvette a muszlim hitet - állítja a Sun című brit bulvárlap.
Vágólapra másolva!

Brit lapértesülés szerint áttért a muzulmán vallásra Michael Jackson amerikai posztár. Az énekes Allah egyik angyala nyomán felvette a Mikaeel utónevet is.

A Sun című bulvárlap szerint az 50 éves énekest az iszlámra nemrég áttért David Wharnsby kanadai dalszövegíró és Phillip Bubal producer győzte meg arról, hogy jobbá vált az életük az áttérés óta, s "Michael Jacksonnak megtetszett az ötlet". A két muszlim hitre tért férfivel Jackson az új albumán dolgozva cserélt eszmét a hitről.

A popkirály egy Los Angeles-i barátja lakásán, egy imám jelenlétében vette fel formálisan is a muszlim hitet - állítja a brit újság. Michael Jackson áttérését támogatta - s a szertartáson is jelen volt - a popvilág leghíresebb áttértje, Yusuf Islam is, akit az 1970-es években Cat Stevens néven ismert a világ.