Hihetetlen, miért rabolta el az anyát és gyerekét egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy anya és gyereke egy bevásárlóközpont előtt állt, amikor egy férfi odament hozzájuk és kést rántott, majd az autójukba kényszerítette őket. Ezután a férfi megdöbbentő dologra szólította fel az anyát.
Vágólapra másolva!

Múlt hét pénteken, fényes nappal, a melbourne-i Stud Park bevásárló központ elől rabolt el egy anyát és gyerekét egy férfi. Egy térfigyelő kamera rögzítette, hogy a férfi megvárta amíg az anya és a gyereke kiszáll a bevásárlóközpont parkolójában lévő autójukból, majd oda ment hozzájuk, miközben a zsebéből elővett egy kést. 

Ezután a férfi megfenyegette az anyát és a gyerekét, és arra kényszerítette őket, hogy szálljanak vissza az autóba, ahova az elrabló is követte őket, aki beült a hátsó ülésre, a gyerek mellé. 

Miközben a férfi az autóban a gyereket késsel fenyegette, az anyát felszólította arra, hogy hajtson egy műszaki bolthoz. Ott megparancsolta a nőnek, hogy vegyen neki Apple MacBookokat. 

Amíg a nő bement a boltba, addig az erőszakos férfi a gyerekkel maradt a kocsiban. Miután a nő megvette a férfinak a kért termékeket, az elengedte őket. 

Az férfit két órával később a Dandenong Creek parkban látták négy laptoppal sétálni. 

Az ausztráliai rendőrség hajtóvadászatot indított egy ázsiai kinézetű, feltehetően 20 és 25 év közötti férfi ellen - írja a DailyStar.

image

Korábban egy bűnbanda egy 30-as éveiben járó üzletembert, Dylan Huangt rabolta el, aki éppen három nővel golfozott a hertsi Brocket Hallban, mikor öt ismeretlen férfi, akik a Kidnap Horror Banda tagjai, váratlanul megtámadták. A banda a férfit fegyverrel fenyegette, többször arcon ütötték, majd egy autóba kényszerítették. Az emberrablók azzal próbálták sakkban tartani az üzletembert, ha nem működik együtt velük, akkor megkéselik. 30 órával Dylan elrablása után a férfi kínzása hirtelen véget ért, ugyanis a banda Cobham közelében kidobta, majd az emberrablók megpróbáltak elmenekülni az országból. Később a banda egyik tagját, a 35 éves Tianfu Guot tavaly októberben elfogták, majd kihallgatták, ahol tagadta az emberrablást.

Tavaly októberben egy anya a 8 gyerekét rabolta el, miután elvesztette a felügyeleti jogot felettük. A 36 éves Trista Fullerton nem tudta elfogadni, hogy nem láthatja a gyerekeit, ezért az arkansasi nevelőotthonaikból elrabolta őket, majd autóba ültette őket és útnak indult. A nő egészen Észak-Kaliforniáig jutott, ami több mint 3 ezer kilométerre van az indulási pontjától, ahol egy helyi nő észrevette az anya furcsa viselkedését, ezért szólt a rendőségnek.