Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megmérgezte férjét egy amerikai nő, most újabb bűncselekményekkel vádolják

Vágólapra másolva!
Kouri Richins háromgyerekes édesanyát azzal vádolják, hogy megmérgezte férjét. Eric Richins 2022. március 3-án este halt meg Utah államban, halála előtt jelezte egy barátjának, hogy szerinte felesége meg akarta ölni. A nőt újabb bűncselekményekkel, többek között biztosítási csalással vádolják.
Vágólapra másolva!

Azzal vádolnak egy háromgyerekes amerikai nőt, hogy fentanillal megmérgezte férjét. A 33 éves Kouri Richins ezt tagadja - számolt be róla az ABC News.

Egy hónappal a 2023. májusi letartóztatása előtt a nő még egy könyvet reklámozott egy műsorban, akkor elmondta, férje meghalt, ami nagyon megrázta a családot. 

Az ügyészek szerint Eric Richinst először Valentin-napon mérgezték meg, hetekkel azelőtt, hogy 2022. március 3-án este meghalt. A vádiratban az áll, Eric Richinsnek allergiás rohama lett, miután evett egy falatot a kedvenc szendvicséből, amit a felesége vett neki egy étteremben. A dokumentum szerint, beadta magának fia injekcióját, amit ilyen esetekben kell alkalmazni, és ivott egy üveg, szintén az esetre fogyasztandó italt, ezután elaludt. 

Azt hiszem, a feleségem megpróbált megmérgezni

- mondta még aznap egy barátjának.

A nő továbbra is fenntartja ártatlanságát annak ellenére, hogy a férje halála előtti napokban vásárolt fentanilt. 

Az új vádiratból kiderült, hogy Kouri Richinst többek között biztosítási csalással és okirathamisítással is vádolják.

Nemrég egy texasi nő fia osztálytársát mérgezte meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről