Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Rejtélyes módon halt meg egy szurkoló, miközben a kedvenc csapatát nézte

New York Jets v New England Patriots GettyImageRank3 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
FOXBOROUGH, MASSACHUSETTS - NOVEMBER 20: A general view during the second half between the New York Jets and New England Patriots at Gillette Stadium on November 20, 2022 in Foxborough, Massachusetts. Adam Glanzman/Getty Images/AFP (Photo by Adam Glanzman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A profi amerikaifutball-liga (NFL) második fordulójában megrendezett New England Patriots–Miami Dolphins (17-24) mérkőzés közben egy ember meghalt, egy másikat pedig újra kellett éleszteni a nézőtéren.

A foxborough-i összecsapás során két okból is "egészségügyi vészhelyzet" miatt riasztották a helyi hatóságokat és a mentőket.

Az egyik esetnél

a hazaiak 53 éves szurkolója, egy kétgyermekes édesapa életét már nem tudták megmenteni

és a kórházba szálítás után halottnak nyilvánították. A másik férfit azonban két szurkolótársának sikerült újraélesztenie.

Amerikai sajtóértesülések szerint

a két eset egymástól néhány méterre, időben néhány perces különbséggel történt.

A hatóságok azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy volt-e köze egymáshoz az incidenseknek, és pontosan mi történt a két férfival, így a közösségi médiában elindultak a találgatások.

Itt derült ki az is, hogy az életben maradt, szívrohamot kapott férfit két civil tűzoltó élesztette újra, akit egy megosztott bejegyzés miatt azóta hősként ünnepelnek az országban.

Mindent egy helyen az Eb-ről