Kisebbségbe kerülhetnek az iskolákban a fehér gyermekek a migráció miatt

anya gyerek iskola Fontoskodik, nyomaszt és eléri, hogy szarul érezd magad - Ilyen egy SZMK-s anyuka
Vágólapra másolva!
Egy szakértő szerint a fehér brit gyerekek hamarosan kisebbségbe kerülhetnek az ország általános iskoláiban.
Vágólapra másolva!

Dr. Paul Morland azt állította, hogy a brit demográfiai adatokkal kapcsolatos legújabb kutatások szerint a fehér brit gyerekek az elkövetkező évtizedekben kisebbségbe kerülhetnek a szigetország iskoláiban.

Úgy tűnik, hogy ezt a számot a kormány intézkedései tették lehetővé, amely a tömeges migráció engedélyezését helyezte előtérbe, miközben

a családokat adókkal terhelte a támogatásuk helyett.

A The Telegraph beszámolója szerint Morland úgy véli, hogy a fehér brit gyermekeknek kisebbségi státusszal kell szembenéznie az oktatási rendszerben.

A kutató azt is elmondta, hogy a jövőben az Egyesült Királyságba érkező migránsok valószínűleg nem uniós országokból érkeznek majd, mivel Európa is a natív demográfiai összeomlással néz szembe.

– magyarázta, azt állítva, hogy Lengyelországban a "nagyon alacsony termékenység" időszaka eredményezte azt, hogy az országból kevesebb bevándorló érkezik Nagy-Britanniába.

Az a felfedezés, hogy a fehér brit gyerekek a következő évtizedekben kisebbségbe fognak kerülni, bár elég durva, de az Egyesült Királyság és Nyugat-Európa egészének jelenlegi légkörét tekintve

nem meglepő.

A kormány többször is szorgalmazta az országba irányuló egyre nagyobb mértékű bevándorlást, amely politika – az elmúlt évtizedben – kiszorította az őshonos briteket és kisebbségbe szorította őket az ország különböző városaiban, köztük Londonban.

Ugyanakkor nincsenek egyedül ezzel a tervvel, az EU számos kormánya is olyan mértékű tömeges migrációt szorgalmaz, hogy a helyiek az előrejelzések szerint etnikai kisebbséggé válhatnak a saját hazájukban.

Néhány helyen már most is tapasztalható, hogy az európai őslakosok a tömeges migráció miatt háttérbe szorultak: Németország legnépesebb tartományában, Észak-Rajna-Vesztfáliában a migráns hátterű gyerekek ma már közel 1000 általános iskolában vannak többségben.

Közben további 1200 iskolában a jelentések szerint 25-50 százalék között van a migráns hátterű tanulók aránya.

– figyelmeztetett az Alternatíva Németországért (AfD) párt egyik helyi politikusa.