Lil Nas X keresztre feszített Jézusként szerepel legújabb borítóján

lil nas x, borítókép
Vágólapra másolva!
A sátán ölében vonagló homoszexuális rapper, Lil Nas X – aki pár éve vérrel készült, sátáni Nike cipővel borzolta a kedélyeket – ismételten merész művet dobott a piacra: a hamarosan megjelenő dalának borítóján keresztre feszített Jézusként szerepel.
Vágólapra másolva!

Lil Nas X hétfőn tette közzé a borítót a közösségi médiában, azzal a kommentárral, hogy a "J Christ" című új dalát "annak az embernek ajánlja, akinek minden idők legnagyobb visszatérése volt".

A megosztott képen a rapper egy keresztre szegezve látható, amit öt ember kötelekkel húz felfelé, s csak egy sárga, sokat sejtető szoknyát visel.

Egy másik posztban közzétett animált videón Lil Nas X szintén keresztre szegezve látható, majd a Transformerekhez hasonlóan átalakul. A rapper egy linket is mellékelt a bejegyzéshez, ez a közösségi média felhasználóit a "BeginningIsNear.com" oldalra vezeti, itt a rajongók előzetesen elmenthetik a hamarosan megjelenő kislemezét.

A rapper új dala pénteken debütál.

Lil Nas X nem először használ keresztény utalásokat: 2021-ben mutatta be a Nike által gyártott „Sátán cipőit", amelyek emberi vért tartalmaztak, és 666 egyedileg számozott párra voltak limitálva.

Ugyanebben az évben az ellentmondásos rapper a "MONTERO (Call Me By Your Name)" című dalához készült klipben egy sztriptízrúdon csúszik le a pokol mélyére, hogy aztán öltáncot adhasson a Sátánnak.