[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] állás

álláskeresés bér-fizetés külföldi munkavállalás munkajog tippek-tanácsok Top 10 állás Hirdetésfeladás Gazdaság állásexpo
Kiss GabriellaIrodapályázatajánlólevél

Így néz ki egy ajánlólevél

2005.10.28., 13:09|Utolsó módosítás:2005. 10. 28., 13:21|

A legtöbb munkáltató előnyként értékeli, ha a pályázó megemlíti, rendelkezik referencia-listával, tehát olyan személyekkel, akiktől a leendő munkáltató véleményt, ajánlást kérhet. A lista mellett konkrét ajánlólevéllel is erősíthetjük pályázati anyagunkat. Kiss Gabriellát, az Aim to Please Személyzeti Tanácsadó Iroda ügyvezető igazgatóját kértük arra, állítson össze egy mintát ajánlólevélre.

 

Ajánlólevél


Nagy István 2002 szeptemberétől mint account manager állt cégünk alkalmazásában, 2002 decemberétől 2003 novemberéig pedig mint key account manager erősítette csapatunkat. Munkáját minden esetben maradéktalanul elvégezte, sőt legtöbbször az elvárások felett teljesített, melyet egyértelműen tükröz a 3 éves tevékenysége alatt a divíziójában bekövetkezett 56%-os forgalomnövekedés.

István kiváló kommunikációs képességekkel rendelkezik, folyékonyan és meggyőzően tárgyal nem csak magyar, de angol nyelven is, német nyelvtudása fejleszthető. Nemzetközi, és hazai partnereink egyaránt dicsérték megbízhatósága és kompromisszumkereső hozzáállása, segítőkészsége miatt, mindig pontosan érkezett a tárgyalásokra, és azokon elveinkhez híven képviselte cégünket.

Cégünknél töltött 14 hónapja alatt a fentiek mellett bizonyságot tett ügyfél- és feladatorientáltságáról, előléptetését is többek között ennek, valamint önállóságának és terhelhetőségének köszönhette.

István számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek szükségesek a vezetői feladatok ellátásához - hogy csak néhányat említsek: szakmailag felkészült és naprakész, határozott, saját tevékenysége által képes motiválni munkatársait -, így méltán ajánlhatom őt az Önök által meghirdetett "értékesítési vezető" állás betöltésére. 

Budapest, 2005. október 28.

Kiss András
Értékesítési vezető

Töltse fel önéletrajzát!
Feltöltött önéletrajzával könnyen és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket állásajánlataikhoz.
Önéletrajz feltöltés »
Töltse fel önéletrajzát!
Feltöltött önéletrajzával könnyen és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket állásajánlataikhoz.
Önéletrajz feltöltés »