Diétára fogta barátnőit Victoria Beckham

Vágólapra másolva!
Fogyókúrás tanácsokat ad a Spice Girls tagjainak Victoria Beckham brit énekesnő, azt szeretné ugyanis, hogy mind az öten a "legjobb formájukban" legyenek az együttes közelgő turnéjára.
Vágólapra másolva!

A "meglehetősen karcsú" alakjáról hírhedt Victoria Beckham fogyókúrára fogta Spice Girls együttes tagjait - diétás tanácsokat ad nekik, és azt is előírja, mennyit tornázzanak -, a brit híresség ugyanis azt szeretné, hogy az együttes hamarosan kezdődő világkörüli turnéjára mindegyikőjük a lehető legnagyszerűbb formájába kerüljön.

"Victoria szerint minden lányon van egy kis felesleg, és ő kész megosztani velük a fogyókúrás titkait" - árulta el egy brit magazinnak egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Azt tanácsolta a többieknek, hogy végezzenek minden nap 200 felülést, és az étrendjük pedig csak szójababból, eperből és salátából álljon. Így biztos, hogy könnyen le tudnak fogyni."

Bennfentesek tudni vélik, Victoria Beckham azért veszi ennyire komolyan a többi lány "formába hozatalát", mert jó benyomást szeretne tenni új hazájának, az Egyesült Államoknak a lakóira.

"Victoriának nagyon fontos az amerikaiak véleménye, és azt szeretné, ha a közelgő turné igazán nagy durranás lenne" - mondta az énekesnő egyik ismerőse.

A '90-es éves sikercsapata, a Spice Girls múlt héten jelentette be, hogy újra közösen állnak színpadra és új albumot is kiadnak karácsonyra.