Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Kos jegyében jár, trigonban áll a Jupiterrel és a Nappal. Próbáljunk meg egy kicsit több időt tölteni a kedvesünkkel, találjunk ki valamilyen jópofa programot!
Vágólapra másolva!

Ma a Hold már a Kos csillagjegyben halad. Egészségügyi szempontból ma a fejünk kerül előtérbe, éppen ezért érdemes tartózkodnunk a túl sok csokoládé vagy kávé fogyasztásától, valamint a cigarettázástól. Ezek az élvezeti cikkek fejfájást okozhatnak, így érdemes legalább részlegesen kiiktatnunk őket az életünkből.

Ma nagyon sok energiával rendelkezhetünk. Ha hasznossá szeretnénk tenni a bennünk lévő dinamikus erőt, akkor sportoljunk, vagy éljük meg energikusságunkat a munkánkban! Alkalmas a nap arra, hogy egy jó nagyot fussunk a szabadban, természetes környezetben!

Ma a Hold trigonban áll a Jupiterrel és a Nappal is. Nagyon elfogadóak leszünk párkapcsolatunkban, éppen ezért érdemes közös programot szerveznünk, megosztanunk élményeinket a kedvesünkkel. Olyan szórakozást keressünk magunknak, amely kibővíti látóterünket, és "intellektuális táplálékot" is ad nekünk: jó ötlet lehet egy kiállítás, vagy egy izgalmas film a moziban!