Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon még a Bika jegyében jár, és kvadrátban áll a Neptunusz bolygóval. Foglalkozhatunk egy kicsit többet a pénzügyeinkkel - tervezzük meg a kiadásainkat, és azt is, hol tudunk egy kicsit több pénzt megtakarítani.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Bika csillagjegyben halad. Érzékenyebb lehet a nyakunk, torkunk területe, ezért érdemes tartózkodnunk a jeges, hideg italoktól! Még akkor is inkább szobahőmérsékletű innivalót fogyasszunk, ha nagyon melegünk van, és vágynánk egy kis hűsítőre! A mai napon megtehetjük, hogy mézes gyógyteákat iszunk, hiszen a méz nagyon jót tesz a torkunknak, természetes édesítőszerként is kiváló!

Hangulatunk ma megfontoltabb lehet, tekintsük át a pénzügyeinket! Tervezzük meg a kiadásainkat, és ha igazán tudatosan szeretnénk kezelni a befektetéseinket, akkor beszéljünk egy pénzügyi tanácsadóval. Kedvünk lehet ahhoz is a mai napon, hogy a nagybevásárlást elintézzük, és jól tesszük, ha most szerezzük be a tartós élelmiszereket. Ha nagyobb tételben vásárolunk, akkor pénzt takaríthatunk meg.

Ma a Hold kvadrátban áll a Neptunusz bolygóval. Bizonytalanabbak lehetünk, és lehet bennünk egy meghatározhatatlan eredetű szorongás is. Nem igazán tudjuk, hogy mitől félünk, minden ok nélkül lehetünk kissé nyugtalanabbak. A félreértések esélye is benne van a levegőben, tehát tegyünk egymás felé egyértelmű gesztusokat, adjunk egymásnak világos jelzéseket és ne kerteljünk a mondanivalónkkal.