Gyereket vár Halle Berry

Vágólapra másolva!
Első gyermekével várandós Halle Berry, Oscar-díjas amerikai színésznő. A baba édesapja Berry kedvese, Gabriel Aubrey modell.
Vágólapra másolva!

Három hónapos várandós az első gyermekével Halle Berry Oscar-díjas amerikai színésznő. A pletykákat maga a híresség erősítette meg tegnap, egy televíziós műsorvezető barátnőjének, Nancy O'Dellnek írt e-mailben. A baba édesapja Berry kedvese, Gabriel Aubrey fotómodell.

"Nem egyszerű izgatottság, amit érzünk - egyszerűen a fellegekben járunk. Nagyon rég óta várjuk már ezt a percet, és most végre megvalósult az életem legnagyobb álma" - írta a 41 éves színésznő. "A következő időszak lesz életem leghosszabb hat hónapja."

Halle Berry a terhessége miatt elhalasztatta a legújabb filmjének forgatását, ugyanis komoly orvosi felügyeletre szorul: egyrészt mert már viszonylag idős a gyermekvállaláshoz, másrészt pedig mert cukorbeteg.

"Nem akarok semmit kockáztatni" - mondta a színésznő. "Szerencsére a rendező és a producerek is megértik, mennyire fontos nekem ez a kisbaba."

A híresség korábban kétszer volt férjnél, de egyik házasságából sem született saját gyermeke. Berry és Aubrey 2005 óta vannak együtt, és mindketten tudatosan készültek a gyerekvállalásra - bár összeházasodni egyelőre nem akarnak.