Előrelépés Madonna örökbefogadási ügyében

Vágólapra másolva!
Madonna amerikai énekesnő egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy végleg magához vegye kétéves, Malawiból örökbefogadott fiát, David Bandát - a malawi kormány egyik hivatalos képviselője ugyanis "megfelelőnek" ítélte azokat a körülményeket, amelyek között Madonna és családja él.
Vágólapra másolva!

Madonna amerikai énekesnő szabad utat kapott: végleg magához veheti kétéves, örökbefogadott kisfiát, David Bandát - a malawi kormány egyik hivatalnoka, Simon Chisale szerinte a Madonna és családja által biztosított körülmények "megfelelőek" ahhoz, hogy a gyereket felneveljék.

Chisale, aki három napot töltött Madonnáék londoni rezidenciáján, "le volt nyűgözve" attól, mi mindent megtett az énekesnő és családja, hogy David otthon érezze magát az új közegben.

"Madonna egyszerűen tökéletes anya, mindent megtesz a gyerekeiért, még David anyanyelvén is megtanult egy kicsit, és két saját gyerekét is erre bíztatja" - írja jelentésében a malawi gyermekvédelmi szolgálat képviselője. "Ráadásul igazi luxuskörülményeket biztosítanak Davidnek, amilyeneket otthon, Malawiban soha nem tapasztalhatna meg."

Bár a most nyilvánosságra került jelentés nagyon jó színben tüntette fel Madonnát és férjét, Guy Ritchie filmrendezőt, a híresség családjára újabb vizsgálat vár, előre láthatóan idén decemberben - a malawi legfelsőbb bíróság pedig legkorábban 2008 februárjában dönt arról, végleg magához veheti-e Madonna a kisfiút.