Eltiltaná gyerekeit az apjuktól Denise Richards

Vágólapra másolva!
Denise Richards amerikai színésznő keresetet nyújtott be a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságon, amelyben arra kéri a hatóságokat, korlátozzák volt férje, Charlie Sheen láthatási jogait - Richards azt állítja, két gyermekének az apja "képtelen normálisan viselkedni".
Vágólapra másolva!

Denise Richards amerikai színésznő, a Vad vágyak című film főszereplőnője tegnap keresetet nyújtott be a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon, amelyben a hatóságok segítségét kéri volt férje, Charlie Sheen ellen. Richards azt szeretné elérni, hogy korlátozzák színész férje láthatási jogait, vagy akár teljesen tiltsák el őt két kislányuktól, Samtől és Lolától.

"Denise úgy gondolja, Charlie-nak vannak bizonyos lelki problémái, amelyeket nem tud megoldani, és amelyek károsak a két kislányra" - mondta a színésznő ügyvédje, Neal Raymond Hersh. "Már hónapok óta fontolgatja ezt a lépést. Meg szeretné védeni a lányokat. Minden felelősségteli szülő ezt tenné a helyében."

A papírok szerint Richards nehezményezi, hogy a volt férje "nem viselkedik illendően": a színésznő szerint Sheen fiatal lányokhoz való vonzódását az interneten éli ki, és gyakran a gyerekek előtt nézeget pornóképeket, sőt, saját magáról is tölt fel meztelen fotókat a különböző társkereső oldalakra.

"Továbbá - így a papírok - Sheen többször is megfenyegette a két gyereket, gyakran kiabál velük és káromkodik, elsősorban a volt feleségét szidja."

"A gyermekeim anyjának fogalma sincs a szülői felelősségről, és arról, hogyan kell együttműködni az elvált szülőknek. Úgy viselkedik, mintha birtokolná a gyerekeinket" - írta válaszul egy közleményben Sheen, majd hozzátette: "Végül mindig kiderül az igazság."

Charlie Sheen, a Nagy durranás című film főszereplőjének ügyvédje szerint a vádakat "korábban már megcáfolták".