Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma délutánig a Hold a Vízöntő csillagjegyben halad, trigonban áll a Merkúrral és a Marssal, valamint szextilben a Plútóval. Nagyon célratörően tudunk viselkedni, pontosan érezzük, hogy melyik pillanatot válasszuk ki ahhoz, hogy a terveinket elindítsuk a megvalósulás felé.
Vágólapra másolva!

Ma délutánig a Hold a Vízöntő csillagjegyben halad. Egészségünk tekintetében lábszárunk lesz érzékenyebb, különösen a visszeres panaszok válhatnak erőteljesebbekké. Ha egyébként is sokat állunk - akár a foglalkozásunk révén -, akkor gondoskodjunk magunknak megfelelő cipőről.

Még a növő Hold idejét éljük, ezért óvakodjunk a tartósítószerrel vagy mesterséges színezékkel készült félkész vagy kész állapotban vásárolt ételektől. Ezek az adalékanyagok nem túl kedvezőek szervezetünk számára - ráadásul a növő Holdnál még erőteljesebben épülnek be szervezetünkbe!

Ma kíváncsi hangulatban leszünk, és szívesen fogadjuk az új információkat, hiszen nyitottságunk erőteljesebben nyilvánulhat meg. Talán olyan gondolatokat is tudunk ma integrálni, amelyeket máskor idegennek találnánk. Éppen ezért ma remek alkalom kínálkozik arra, hogy kiszélesítsük a szellemi horizontunkat.

A Hold trigonban áll a Merkúrral és a Marssal, valamint szextilben a Plútóval. Nagyon célratörően tudunk viselkedni, pontosan érezzük, hogy melyik pillanatot válasszuk ki ahhoz, hogy a terveinket elindítsuk a megvalósulás felé. Ennek a képességünknek különösen a munkánkban láthatjuk nagy hasznát.