Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon a Hold a Skorpió csillagjegyben halad, trigonban áll a Marssal, valamint az Uránusszal is. Nagyobb lehet a szabadságigényünk, és ki is harcoljuk ezt magunknak. Jól tesszük, ha a nap egyik felét kizárólag a saját kedvteléseinknek szenteljük.
Vágólapra másolva!

A mai napon a Hold a Skorpió csillagjegyben halad. Sérülékenyebbé válhatnak a nemi szerveink, fogékonyabbak leszünk a fertőzésekre. Ha például uszodába megyünk, akkor próbáljuk meg kiküszöbölni a gombás fertőzéseket - ha viszont már összeszedtük a betegséget, akkor mielőbb keressük fel az orvosunkat, ne pbálkozzunk "háziszerekkel".

Ma csendesebb, elmélyültebb hangulatban lehetünk, talán nincs is túl jó kedvünk. Szeretnénk egyedül dolgozni, hiszen csak akkor tudunk haladni, ha egészen a munkánknak szentelhetjük a figyelmünket!

A Hold trigonban áll a Marssal, valamint az Uránusszal is. Nagyobb lehet a szabadságigényünk, és ki is harcoljuk ezt magunknak. Jól tesszük, ha a nap egyik felét kizárólag a saját kedvteléseinknek szenteljük. Nagyobb lehet a mozgásigényünk is, de legyünk egy kicsit óvatosabbak a sportban. Ne feledkezzünk el a bemelegítésről!