Karrierhoroszkóp január 28-tól február 3-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon gyors az észjárásod, ráadásul érzékenyen állsz hozzá a munkatársakhoz. Mindez óriási előnyt jelent számodra, amikor hatékonyan szeretnéd kivenni a részed a csapatmunkából. Tagadhatatlan, hogy nagy húzóerőt jelentesz a munkahelyi közösségben, és a többieknek elég nehéz dolguk van, ha tartani szeretnék veled a lépést. Az üzleti életben nagyon jelentős változásokat indíthatsz el, ha elfogadod az új gondolatokat is.

Bika (április 21. - május 20.)
A megszokottnál sokkal gyorsabban, rugalmasabban dolgozol, nincs ellenedre, ha új területen kell kipróbálnod önmagad. Ha új munkakört kapsz, akkor gond nélkül szoksz bele az ismeretlen helyzetbe, sőt, mindez még inspiráló is számodra. A fantáziád is meglódulhat, talán eszedbe jutnak olyan ötletek is, amelyek jelentősen megkönnyítik a munkádat. Az üzleti ügyek szempontjából fontos lehet, hogy beengedd az életedbe az új társakat!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon szigorú vagy önmagadhoz, talán a kelleténél több erőfeszítést akarsz magadból kisajtolni. Rövid távon meglepően jól bírod a feszített tempót is, ám hosszú távon biztos, hogy nyomot hagy rajtad a pihenés hiánya. Nem kell mindent egyszerre megoldanod, számolj azzal is, hogy túlterhelten nem tudsz hibátlan teljesítményt nyújtani. Ne mutass túlzott merevséget üzlettársaiddal szemben!

Rák (június 22. - július 22.)
Tökéletes teljesítményt szeretnél nyújtani a munkahelyeden, ám rá kell döbbened, hogy csak akkor vagy erre képes, ha kipihened magad és minden nap frissen mész be a munkahelyedre. Akadhatnak olyan napok, amikor annyira segítőkész vagy, hogy szívesen átvállalsz a többiektől némi munkát, hiszen azt hiszed, hogy elég erővel rendelkezel a plusz feladatokhoz. Figyelj arra, hogy ne terheld túl magad feleslegesen!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon sok tárgyalásod válhat aktuálissá, és a munkamegbeszélések is megszaporodhatnak az életedben. A siker azon múlik, hogy mennyire fogalmazol pontosan, akár a feletteseddel, akár üzleti partnereddel beszélsz. Inkább mondd el kétszer is ugyanazt az információt, és ha úgy látod, hogy a mondandód félreérthető, akkor kérdezd meg, hogy sikerült-e világosan fogalmaznod. Az üzleti ügyek szempontjából vigyázz arra, hogy mit írsz alá!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Rengeteg munka vár rád a munkahelyeden, nem is tudod, hogy miként érhetnél a végére. Ennek ellenére kedvvel és energikusan látsz hozzá a feladatokhoz, sokkal optimistább hangulatban vagy, mint máskor. Talán érzékenyebben reagálsz munkatársaid problémáira is, és ez alkalmassá tesz arra, hogy eredményesebben dolgozz a csapatban. Hagyd kibontakozni természetes üzleti érzékedet!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon kreatív hangulatban vagy a munkahelyeden, most erőd és érzékenységed is van ahhoz, hogy megtaláld a módját az ötleteid megvalósításának. Pontosan tudod, hogy új gondolataiddal mikor kell megkeresned a felettesedet, ráadásul olyan csomagolásban tálalod a mondandódat, hogy biztosan érdekelje az információ. Az üzleti életben kutass fel olyan lehetőségeket, amelyek még új piacot jelentenek, és pont ettől jövedelmezőbbek.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon sok közlendőd lehet a napokban, ez igaz lehet a munkahelyeden, valamint az üzleti életben is. Örömmel folytatsz munkamegbeszéléseket, boldog vagy, ha hallathatod a hangodat. Találd meg a mértéket ebben, hiszen ha folyamatosan kéretlen tanácsokat osztogatsz, akkor magadra haragíthatod a többieket. Nagyon világosan közöld üzletfeleiddel a mondandódat. Kerüld el a félreértéseket!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Hihetetlenül jó érzéked van a pénzhez, tehát, ha több jövedelmet szeretnél, akkor érdemes a napokban dolgoznod az ügyön. Munkahelyeden megmutathatod az értékeidet, így idővel pénzben is jobban díjazzák majd a munkádat. Annyira ügyesen tárgyalsz, hogy sokkal több haszonra tehetsz szert, mint máskor. Olyan értékes kapcsolatokat is szerezhetsz, amelyek hosszabb távú együttműködést sejtetnek.

Bak (december 22. - január 20.)
A szokásosnál jóval rugalmasabb vagy, megnövekszik a kommunikatív hajlamod is. Ez lehetőséget ad arra, hogy minden olyan ügyedet elintézd, amely kisebb utazásokat, tárgyalásokat kíván meg. Az üzleti életben, pedig tárgyalások, telefonok várhatóak, szinte minden mennyiségben. Nagyon energikus vagy, bírod a hajtást, de a sok munka fáradékonnyá, figyelmetlenné tehet. Ügyelj arra, hogy a papírmunkáknak tiszta fejjel állj neki!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Óriási erővel rendelkezel, amelyet arra is felhasználhatsz, hogy meggyőzöd az igazadról munkatársaidat, vagy felettesedet. Észrevétlenül állítod magad mellé a többieket, így megtörténhet, hogy vezető szerepet képviselsz majd a csapatban. Empatikus képességed is nagyobb, sokkal több benned a segítőkészség. Ez alkalmat ad arra, hogy gondosabban ápold a munkahelyi kapcsolatokat. Az üzleti ügyek szempontjából fontos lehet, hogy ne a hangulataid irányítsanak!

Halak (február 20. - március 20.)
Visszahúzódó időszakodat éled, különösen a munkád területén. Lehet, hogy semmi kedved ahhoz, hogy egyáltalán bemenj dolgozni, de ha mégis erőt veszel magadon, abban sem mindig van köszönet. Szerencsére jól palástolod, hogy a legszívesebben elfelejtenéd a munkahelyedet. A figyelmetlenséged több hibalehetőséget rejt magában, tehát a héten érdemes többször is ellenőrizned a saját munkádat.