Mel B meztelenül kampányol a szexrabszolgaság ellen

Vágólapra másolva!
Mel B brit énekesnő, a Spice Girls egykori tagja meztelenül szerepel egy emberi jogi szervezet kampányfotóin - így kívánja felhívni a figyelmet a szexuális tárgyként kezelt, és "rabszolgaságba" taszított nők problémájára.
Vágólapra másolva!

Mel B brit énekesnő, a Spice Girls együttes tagja meztelenül kapmányol egy emberi jogi szervezet reklámjaiban: az angliai Helen Bamber alapítvány a szexuális tárgyként kezelt és "szexrabszolgaként" használt nők problémáira kívánja felhívni a figyelmet.

Az énekesnő - eredeti nevén Melanie Brown - a képek kapcsán elmondta, két gyermeke születése után is elégedett a testével, és bár a cél nélküli meztelenkedést nem pártolja, a jogaiktól megfosztott nők támogatását igen fontosnak tartja.

"Lehet, hogy most egy kicsit gömbölydedebb vagyok, mint néhány éve, de szeretem a testem" - nyilatkozta az énekesnő. "A női test szerintem gyönyörű szép, és kész vagyok felhasználni arra, hogy felhívjam a figyelmet a nők elleni erőszakra. Nekem van választásom."

A szexrabszolgaság és az emberkereskedelem ellen küzdő alapítvány tiszteletbeli elnöke és egyik szószólója - Mel B mellett - Emma Thompson Oscar-díjas színésznő, aki egy megrázó videófilmben is szerepelt, egy megkínzott lányt alakítva.