Mrs. Beckham megsértődött Mrs. Cruise-ra

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, vége Hollywood egyik "álombarátságának": a Star magazin információi szerint Victoria Beckham megsértődött Katie Holmes-ra, mert a színésznő "közönségesnek" nevezte Beckhamné tetoválásait.
Vágólapra másolva!

Victoria Beckham és Katie Holmes - akiknek a barátsága "legendás" volt Hollywwodban - összevesztek. A Star magazin információi szerint a brit énekesnő, a Spice Girls együttes egykori tagja "megsértődött" Tom Cruise feleségére, mert Holmes "közönségesnek" nevezte a tetoválásait.

"Victoria imádja a tetoválásokat, már öt van a testén, nagyon szexisnek és egyedinek tartja őket, Katie-nek viszont egyáltalán nem tetszenek" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a lapnak. "Victoria megpróbálta rávenni Katie-t, hogy ő is csináltasson egyet magának, de Katie közölte, hogy szerinte a tetoválások csúnyák és közönségesek. Erre Victoria megsértődött, személyes támadásnak vette."

A két híresség barátsága még 2006-ban kezdődött, azóta rengeteg időt töltöttek együtt, többek között a párizsi divathétre is kettesben utaztak. A háromgyerekes Victoria jótanácsokkal látta el a friss anyuka Katie-t, Holmes és Cruise pedig "üdvözlőpartit" is rendeztek a Beckham házaspárnak, amikor azok Los Angeles-be költöztek.

Sem Victoria Beckham, sem Katie Holmes szóvivője nem kívánta kommentálni a Star magazin értesüléseit.