Heti horoszkóp március 17-től 23-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Lassabban dolgozol, mint máskor, és ez nagyon idegesít! Mindig gyorsaságot és dinamikus munkát vársz magadtól. A magánéletedben játékosságra, szórakozásra vágysz, ám nem jut időd annyi pihenésre, mint szeretnéd. Fontos, hogy legalább a gyermekeiddel tudj foglalkozni!

Bika (április 21. - május 20.)
Barátságos és segítőkész hangulatban vagy, ám sajnos ezt kihasználhatják a többiek. A végén még a saját munkájukat is a te nyakadba sózzák! A magánéletedben fontos lehet, hogy kipihend magad. Amúgy is szeszélyesebbé válhat a hangulatod.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Minden erőddel azon vagy, hogy jó munkát végezz, meglehetősen sok munkát vállalsz el. A magánéletedben nagyon közlékeny hangulatban leszel, nem rejted véka alá a véleményedet. Talán kicsit őszintébb is vagy a kelleténél, így megbánthatod a hozzátartozóidat.

Rák (június 22. - július 22.)
Csak akkor vagy elégedett a saját munkáddal, ha az maradéktalanul kifogástalan. Nagyon igényes vagy az elvégzett feladataidra! A magánéletedben meglehetősen kevés időd és alkalmad nyílik arra, hogy élvezd az életet, pedig már nagyon rád férne néhány jópofa családi program!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Népszerű lehetsz munkatársaid körében, tőled várnak tanácsokat, veled szeretnék megosztani a gondjaikat. Mindez azonban diszkréciót igényel! A magánéletedben fontos lehet, hogy alkalmad legyen szerelmi életeddel is foglalkozni. Tele vagy szenvedéllyel, szükséged van kedvesedre!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sok munkád lesz a napokban, így amennyire lehet, tedd kellemessé önmagadnak a munkahelyi körülményeket. Fontos, hogy kényelmes ruhát viselj, és rendesen egyél! A magánéletedben a főszerep a szerelemé lesz. Nagyon szenvedélyessé válhat régi párkapcsolatod, de új kalandra is lesz lehetőség.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Arra vágysz, hogy munkahelyeden megélhesd a kreativitásodat és találékonyságodat. Azonban sajnos nem értékelik kellőképpen ötletes gondolataidat. A magánéletedben fontos lehet, hogy segíts családtagjaidnak. Számítanak arra, hogy tanácsokat kapnak tőled.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Kifejezetten mérges és lehangolt lehetsz a napokban. Ez a viselkedés munkahelyeden sem mozdítja elő a kellemes munkakapcsolatokat. A magánéletedben szerelmes hangulatban lehetsz, sokkal nagyobb a kedved ahhoz, hogy a szórakozást, a bulikat megoszd a szerelmeddel!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Alig kapsz majd egy perc szünetet a munkahelyeden, nagyon sűrű és pörgős napjaid lehetnek! Fontos, hogy néha azért ki tudd fújni magad. A magánéletedben is pezsgő napokra számíthatsz, amikor egymást érik a baráti találkozók. Kedveseddel is tervezhettek néhány programot!

Bak (december 22. - január 20.)
Olyan lehetőségeket kaphatsz a napokban, amelyek a jövedelmedet növelik meg. Lehet, hogy új munkakör van kilátásban, de új üzletet is ajánlhatnak. A magánéletedben párkapcsolatod lesz központi helyen, nagyon érzéki hangulatban vagy!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Gyorsan dolgozol, ám meglehetősen pontatlanul. Ez oda vezethet, hogy végül felüti a fejét a káosz, és kapkodni kezdesz. A magánéletedben sem vezetnek eredményre a nagy beszélgetések. Túlságosan szigorú vagy családtagjaidhoz, sőt, talán kíméletlenül őszintén fogalmazol.

Halak (február 20. - március 20.)
Ki kellene venned néhány nap szabadságot, hiszen nagyon fáradt vagy, így a teljesítményed sem lehet maximális. A magánéletedben is lehangoltabb vagy, sokkal csendesebben éled a hétköznapjaidat. Fontos lehet, hogy pihenj, kérd meg családtagjaidat, hogy legyenek tekintettel az igényeidre!