Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már az Oroszlánban jár, együtt áll a Mars bolygóval. Az érzelmeink felerősödhetnek, sokkal intenzívebben éljük meg őket, mint más napokon.
Vágólapra másolva!

A Hold ma az Oroszlánban jár, egészségügyi szempontból ez a gerincünket, a gerincoszlopot érintheti. Aki hátfájásra hajlamos, annak ma rosszabbodhat az állapota, és akinél egyébként nem túl gyakran fordul elő ez a panasz, az is fáradtabbnak érezheti magát. Nemcsak a munkahelyen, az íróasztalnál kell odafigyelni a helyes tartásra, érdemes megvizsgálni az ágyunkat is. Szakértők szerint az "embriótartás" a legideálisabb a fáradt gerincnek, érdemes ebben a pózban aludni.

Érdemes ezen kívül minél jobban megerősíteni a hát izmait, erre a legjobb módszer az úszás. Keressünk magunknak egy szimpatikus gyógyfürdőt, ahol sok egyéb szolgáltatással, súlyfürdővel, masszázzsal is a rendelkezésünkre állnak. Ha azonban a fájdalom tartós és intenzív, a tüneti kezelések pedig nem segítenek, érdemes minél gyorsabban felkeresni a háziorvost, hiszen a hátfájás komolyabb betegségek előjele is lehet.

A Hold ma együtt áll a Mars bolygóval. Az érzelmeink felerősödhetnek, sokkal intenzívebben éljük meg őket, mint más napokon. Ösztönösebbek leszünk, minden vágyunk, hogy részünk lehessen valamilyen kalandban vagy izgalmas szórakozásban. Ma valahogy minden könnyebben megy, ezért, ha van olyan dolog az életünkben, amit eddig nem mertünk megtenni, akkor ma bátran vágjunk bele! Arra is nagyszerű ez a nap, hogy megéljük személyiségünk gyermeki, játékos oldalát.