Nicole Kidman nem mutogatja a gyerekét

Vágólapra másolva!
Minden ajánlatot visszautasított Nicole Kidman ausztrál színésznő: nem hajlandó megmutatni nemrég született kislányát, Sunday Rose-t, legalábbis nem pénzért - ezt ugyanis az Oscar-díjas híresség "tisztességtelennek" tartja.
Vágólapra másolva!

Nicole Kidman ausztrál színésznő és férje, Keith Urban zenész minden ajánlatot visszautasítottak: egyetlen magazinnal sem kötöttek szerződést, hogy exkluzív fotósorozaton mutassák meg múlt héten született kislányukat, Sunday Rose-t.

"Nicole és Keith még gondolkoznak, hogy megmutassák-e Sundayt" - árulta el egy, a párhoz közel álló forrás a Sydney Morning Herald című ausztrál napilapnak. "Egyáltalán nem érdekli őket, hogy rengeteg pénzt kaphatnának a fotókért. Sőt, kifejezetten tisztességtelennek tartják, hogy így mutogassák a kisbabát. Ha jelenik is meg kép Sunday Rose-ról, azért nem kérnek majd pénzt."

A bennfentes azt is elmondta, a házaspár ugyanakkor "nagyon örül, hogy a rajongók ennyire érdeklődnek a baba iránt" és "kifejezetten jól esik nekik az a sok gratuláció, amit kapnak".