Letartóztatták a Melrose Place sztárját

Vágólapra másolva!
Heather Locklear amerikai színésznőt, a Melrose Place című sorozat egyik főszereplőnőjét szombaton letartóztatta a kaliforniai rendőrség - a hivatalos beszámoló szerint a híresség gyógyszerek befolyása alatt vezetett.
Vágólapra másolva!

Heather Locklear amerikai színésznőt, a Melrose Place című sorozat sztárját szombaton letartóztatta a kaliforniai rendőrség: a híresség meglehetősen "furcsán viselkedett, képtelen volt normálisan vezetni az autóját, sőt, megpróbált egy forgalmas úton kiszállni a kocsijából". A színésznőt őrizetbe vették, vérében csak receptre kapható gyógyszerek nyomait találták.

"Szombaton délután egy szemtanú látta Miss Lockleart, amint bizonytalanul vezeti a kocsiját Montecito közelében, egy parkolóban. Később, egy másik szemtanú látta a színésznőt egy forgalmas főúton: Locklear éppen kiszállt az autójából, és bizonytalanul járkált körülötte" - mondta el a People magazinnak Tom Marshall, a kalifornia útfelügyelet szóvivője. "Azért riasztották a rendőrséget, mert féltették a színésznő testi épségét."

A kiérkező rendőrök Heather Lockleart a kocsijában találták meg, és mivel "dezorientáltnak" találták, egy közeli őrsre vitték. A színésznő "együttműködő és segítőkész" volt a vérvizsgálatok során; a szervezetében receptre kapható gyógyszereket, valószínűleg nyugtatókat találtak. A hírességet ezért letartóztatták, és egy közeli börtönben nyilvántartásba vették. Néhány óra múlva szabadon távozhatott, de valószínűleg eljárást indítanak ellene.

Sem a színésznő szóvivője, sem pedig az ügyvédje nem volt hajlandó kommentálni a hírt az amerikai lapoknak.