Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Nyilas csillagjegyben halad, szextilben áll a Neptunusszal, együtt áll a Plútóval. Lehetőségünk nyílik, hogy a saját magunkról alkotott esetleges hibás képek helyett objektívebben tudjuk szemlélni magunkat, és ezzel az önismeretben is egy új lapot nyithassunk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Nyilas csillagjegyben halad. A mai napon hatalmas szerepet kaphat az életünkben a sport és a mozgás - különösen a szabadban végzett mozgásformák -, ezért még akkor is érdemes egy kicsit kimozdulnunk otthonról, ha egyébként inkább lustálkodni szeretünk jobban. Mivel meglepően optimista hangulatban vagyunk, kipróbálhatunk valamilyen szokatlan, ismeretlen sportot is, amitől eddig önbizalomhiány miatt tartózkodtunk.

A Nyilas uralja a combok és a csípő területét, ezért ha szeretnénk felvenni a harcot a narancsbőr ellen, akkor a mai napon sikerrel kezdhetünk el egy testfeszesítő kúrát. A fahéj ismert bőrfeszesítő és méregtelenítő hatásáról, ám legyünk vele óvatosak, mert könnyen válthat ki allergiás reakciót.

A Hold ma szextilben áll a Neptunusszal, együtt áll a Plútóval. Minden lehetőséget meg kell ragadnunk arra, hogy képesek legyünk elengedni a múlt dolgait, mindazt, ami visszafog minket. A saját magunkról alkotott esetleges hibás képek helyett is objektívebben tudjuk szemlélni magunkat, és ezzel az önismeretben egy új lapot nyithassunk. Ez a képesség nagyban segítheti a megújulást, hiszen képesek leszünk meghatározni, mi az, amire ténylegesen szükségünk van és mi az, amiről csak hisszük, hogy kell nekünk, akár a karrierünk, akár a magánéletünk szempontjából. A párkapcsolatunkban is várható a megújulás, hiszen képesek leszünk mélyebb értelmet adni a szavainknak, és olyan dolgokat is kifejezni, amilyenekre eddig nem nyílt lehetőségünk. Intuíciónk segíthet abban is, hogy ráérezzünk, mit szeretne a másik, és így sokkal sikeresebb, kiegyensúlyozottabb és szorosabb kapcsolatot alakíthatunk ki.