Hat hónap után beszélt az esküvőjéről Beyoncé

Vágólapra másolva!
Beyoncé Knowles hat hónappal a ceremónia után beszélt először az esküvőjéről: az amerikai énekesnő áprilisban ment hozzá - a legnagyobb titoktartás közepette - a rapper-producer Jay-Z-hez.
Vágólapra másolva!

Beyoncé Knowles amerikai énekesnő, a Destiny's Child együttes egykori tagja hat hónappal az esemény után végre nyilatkozott az esküvőjéről. A híresség idén áprilisban, a legnagyobb titokban ment hozzá kedveséhez, Jay-Z rapper-producerhez New Yorkban.

"Ami közöttünk van, az igaz szerelem. Azt akartuk, hogy az esküvőnk ennek ünneplése legyen, ne pedig egy fotózási lehetőség, amivel tele lehetnek a bulvárlapok" - nyilatkozta a 27 éves énekesnő az Essence magazinnak. "Biztos voltam abban, hogy egyszer összeházasodunk, hiszen olyan régóta voltunk együtt. Kedves, meghitt ceremónia volt, nem életünk legfontosabb eseménye, csak egy lépés a közös úton."

"Mindenki azt mondja, hogy az esküvő a menyasszonyok napja, de én már így is nagyon sokat kaptam a férjemtől" - folytatta a színészkedéssel is kacérkodó énekesnő. "Nem akartam nagy, drámai, látványos esküvőt, ilyen szempontból egyáltalán nem érdekelnek a hagyományok."

Knowles azt is elmondta, nem akart eljegyzési gyűrűt, mert szerinte túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki és anyagias, buta dolog-nak tartja - arról az ötmillió dollár értékű, 18 karátos gyémántról, amit az elmúlt hónapokban viselt, nem volt hajlandó semmilyen információt elárulni.

Gyűrű helyett - írja az Essence - Beyoncé Knowles és férje egy-egy római négyest tetováltattak a kezükre: az énekesnő a jobb kezén, Jay-Z pedig a balon viseli a számot, mely kettőjük születésnapjára (szeptember 4. illetve december 4.), és az esküvőjük időpontjára (április 4.) is emlékezteti őket.