Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma az Ikrekben jár, trigonban áll a Neptunusszal és kvadrátban áll az Uránusszal. Hajlamosabbak lehetünk a különcködésre is - ezzel pedig komolyan meglephetjük a környezetünket.
Vágólapra másolva!

A Hold ma az Ikrekben jár. Egészségügyi szempontból ez a légcsők, a tüdők területét érintheti. Aki allergiás megbetegedésben szenved, esetleg asztmás, annak ma rosszabbodhat az állapota. Kis odafigyeléssel azonban mi is tehetünk az allergiás tünetek rosszabbodása ellen. Ha tehetjük, akkor a padlószőnyeg helyett válasszunk inkább könnyebben tisztán tartható, felmosható parkettát vagy járólapot. Az ágyneműket is cseréljük gyakrabban, és ne feledkezzünk el a matracok rendszeres tisztításáról sem.

Nagyon jó hatással lehet a szervezetünkre, ha ma kirándulni, sétálni megyünk, valamilyen "szmogmentes" környezetbe! Lélegezzünk mélyeket a friss, tiszta levegőből!

A Hold trigonban áll a Neptunusszal és kvadrátban áll az Uránusszal. Némi belső, lelki feszültséget tapasztalhatunk, de ennek nem annyira az idegeskedés, mint inkább a világgal való bizonytalan kapcsolatunk lehet az oka. Hajlamosabbak lehetünk a különcködésre is - ezzel pedig komolyan meglephetjük a környezetünket. Rózsaszín szemüvegen keresztül nézzük a világot, és nem figyelünk a figyelmeztető jelekre: egyszerűen nem vesszük tudomásul, hogy nem tökéletes az életünk.

Jobb lenne az óvatosság, különösen az érzelmi dolgaink terén: könnyen tehetünk ugyanis olyan ígéreteket, amiket később nagyon megbánunk, de már nem tudunk változtatni rajtuk. Kerüljük az önáltatást, és próbáljunk meg ne dacból, konokságból cselekedni. A legjobb lenne, ha egy megfontolt és megbízható baráttal, vagy egy bölcsebb, tapasztaltabb családtaggal beszélnénk meg az ügyeinket: ő talán rávilágít arra, hogy szeretetünket méltatlan emberekre pazaroljuk, vagy feleslegesen szállunk harcba egy-egy eszméért. Ha képesek leszünk elfogadni azt, amit mond, komoly csalódásoktól kímélhetjük meg magunkat.