Karrierhoroszkóp november 10-től 16-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon energikus és szenvedélyes leszel a munkaügyeket illetően, szinte az a leghőbb vágyad, hogy megmutasd, mennyire tehetséges vagy! Éppen ezért, kifejezetten igényled a kihívásokat, és a keményebb, nehezebb feladatoktól sem riadsz vissza. Emellett nagyon hatékonyan tudod képviselni az érdekeidet, ezért, ha valamilyen fontos tárgyalásod esedékes, vagy szeretnél fizetésemelést kérni, akkor azt tedd meg a következő napokban.

Bika (április 21. - május 20.)
A hét közepétől érdemes lesz egy kicsit jobban kiállni saját magadért, előfordulhat ugyanis, hogy valaki megpróbál keresztbe tenni neked, vagy igyekszik rossz színben feltünteni téged a főnökeid, kollégáid előtt. Azonban csak akkor jár majd sikerrel, ha te nem akarod vele felvenni a harcot, vagy megpróbálsz álarc mögé bújni. Elég, ha önmagadat adod, és abban az esetben, ha úgy érzed, lépned kell, megvéded magad!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Ezen a héten nincs más dolgod, csak az, hogy sodródsz az árral: elég, ha nyitva tartod a szemed és a füled, és kész vagy bárkivel beszélgetni, ha az éppen megkeres téged. A hét második felétől használd ki a benned rejlő természetes kíváncsiságot és érdeklődést: ha van valamilyen probléma, ami már régóta foglalkoztat, akkor ennek most nagy sikerrel járhatsz utána, és biztosan találsz rá megoldást.

Rák (június 22. - július 22.)
Egy kicsit lassíts le ezen a héten, nem kell mindig tökéletesen nyújtanod, a főnökeidet és a kollégáidat már úgyis meggyőzted a nélkülözhetetlenségedről. A hét első felében nagyon kellemes órákat tölthetsz együtt a kollégáiddal, még a munkahelyeden kívül is - érdemes elmennetek ebédelni vagy sportolni valamit. A kötetlenebb környezetben még olyan kérdéseket is feltehetsz nekik, amelyekhez egyébként nem nagyon volna merszed...

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Érdemes lenne többet foglalkoznod a kapcsolataiddal, azokkal az ismerősökkel, akik fontos információkkal tudnak szolgálni neked - még olyan témákról is, amelyek neked nem jutnának eszedbe. Figyelj rájuk jól, és ne félj kérdezni tőlük! A hét második felében sokkal kritikusabb lehetsz, mint máskor, és még saját magadban is rengeteg hibát találsz - ez akár jó is lehet, ha a kétkedés hatására csak még többet akarsz kihozni saját magadból.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A következő napokban egyszerre kell bizonyítanod: csapatban és egyedül is megállod a helyedet. Próbáld meg mindkét helyzetben a legjobbat kihoznod magadból, és igyekezz rugalmasabb lenni. A hét végén egészen komoly, bonyolult és talán a jövődre is ható problémákkal kell szembenézned, de könnyen találhatsz rájuk megoldást, ha kész vagy tanácsot kérni másoktól - és persze hallgatsz is arra, amit mondanak. Az, hogy elfogadod a többiek véleményét, attól még nem kell feladnod saját magadat.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nem vagy elégedett az anyagi helyzeteddel, ezért folyton azon töröd a fejed, miként kereshetnél több pénzt - szerencsére, nagyon jó ötleteid lehetnek, és ezeket a főnökeid, kollégáid vagy az üzletfeleid is nyitottan fogadják. A hét második felétől legyél határozott, de csendes és stílusos. Annak nincs semmi értelme, ha megpróbálsz mindenkit lerohanni a terveiddel - ha finoman tálalod ezeket, ugyanolyan sikeres lehetsz!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nincs túl sok kedved a szigorú, kötött munkához, inkább szeretnél a hobiddal foglalkozni - vagy, ha ezt nem is teheted meg, akkor viszont nagyon igyekszel jó hangulatot csempászni a kollégáid életébe. Folyton viccelődsz velük, és próbálsz minél szórakoztatóbbnak tűnni. Előfordulhat, hogy néhány munkakapcsolatodból barátság lesz, akár még közös programok is beleférhetnek az életetekbe. Arra azonban ügyelj, hogy a munkádat rendesen végezd el, ne tégy felelőtlen kijelentéseket se.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Kedvetlen és hallgatag lehetsz a napokban, kimondottan bosszanthat, ha csapatban kell dolgoznod. Nem szívesen beszélgetsz másokkal, és azt sem tudod tolerálni, ha csacsognak melletted. Igazán harapós hangulatban vagy, és ez nem tesz jót a munkának. Próbálj meg inkább egyedül dolgozni, még jobb lenne azonban, ha kivennél néhány nap szabadságot, amikor csak saját magaddal foglalkozol, és a hobbidnak, a pihenésnek szenteled az idődet.

Bak (december 22. - január 20.)
Sokkal gyorsabb tempóban vagy képes dolgozni mostanában, mint más napokon, és úgy érzed, sokkal jobban átlátod az problémákat, vitás helyzeteket is: ez pedig nagyot dobhat az önbizalmadon! Most nagyon bátran, ambicióval teli állsz neki a feladatoknak, és attól sem riadsz meg, ha tárgyalnod kell valakivel. Most könnyen magad mellé állíthatsz másokat, és igazán gyümölcsöző kapcsolatokat alakíthatsz ki, még olyan ügyfelekkel is, akikkel korábban inkább hűvösebb volt a viszonyotok.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Rendkívül beszédes hangulatban leszel a következő napokban, és a kommunikációs képességeid is virágoznak, nagyszerűen meg tudod fogalmazni a gondolataidat, és könnyen meggyőzöl másokat az igazadról. Éppen ezért érdemes a fontos munkamegbeszéléseidet, üzleti tárgyalásaidat most lebonyolítanod. Arra azonban érdemes lenne odafigyelned, hogy ne akarj mindenkit "túlbeszélni", hagyd a többieket is szóhoz jutni!

Halak (február 20. - március 20.)
A napokban rengeteg munkád lesz, de nagyon jól megbirkózol a feladatokkal, és nem is panaszkodsz, hiszen tudod, hogy most jött el a bizonyítás ideje! Te pedig elég elszánt vagy ahhoz, hogy megmutasd, mennyire tehetséges és ügyes vagy. A hét második felében elérkezhet a számodra a "nagy felismerések" pillanata, amikor egyik percről a másikra összeáll a fejedben a kép, és hosszabb távra is tudsz majd tervezni.