Tom Cruise kijön a paparazzókkal

Vágólapra másolva!
Tom Cruise nem tartozik azon sztárok közé, akik összetűzésbe kerülnek a paparazzókkal, ha lencsevégre kapják gyermeküket - sőt, az amerikai színész a Daily Mailnek adott interjúban elmondta, egyenesen imádja a képeket, amiket a lesifotósok készítenek a lányáról, Suriról.
Vágólapra másolva!

Tom Cruise, 46 éves amerikai színész, a Halálfutam sztárja saját bevallása szerint nagyon szereti a képeket, amiket a lesifotósok készítenek a Katie Holmes színésznővel közös kislányáról.

Suri Cruise, akit a Forbes magazin a világ legbefolyásosabb gyerekének választott, gyakran jelenik meg a kamerák előtt édesanyjával a New York-i utcákon - de a két éves kislányt már Berlinben, Londonban és Los Angelesben is számtalanszor lefotózták színész szüleivel.

"Azt kell mondanom, hogy a lányomról készült paparazzi- fotók közül néhány egyenesen imádnivaló. Szülőként próbálom megóvni a gyermekemet, de Suri rendkívül nyitott és barátságos kislány, folyton integet az embereknek. Nagyon boldog és vidám gyerek"- nyilatkozta Cruise.

Emellett Cruise az intejúban tagadta a híresztelést, miszerint feleségével ismét gyermeket várnak.

"Hallottunk pletykákat arról, hogy Katie terhes, de ez nem igaz - persze szeretnénk még gyermekeket. Amikor Suri megszületett, hónapokra leálltunk minden munkával, hogy vele, Connorral, Bellával és a családdal tölthessük minden időnket. Csodálatos időszak volt, de most én filmet forgatok, a feleségem pedig egy nagy álmát váltja valóra azzal, hogy egy Broadway-darabban szerepel. Ezt is ugyanúgy szeretjük"- tette hozzá a színész.

Tom Cruise azt is elmondta, ő már az apaság nagy öregének számít, hiszen előző házasságában Nicole Kidmannel felnevelt két tinédzsert.

"Kate-nek ez volt az első alkalom, és úgy érzem, igazán segítőkész férj voltam. Amikor Bella kicsi volt, minden egyes lélegzetvételét figyeltem, és inkább én tartottam őt ébren, mint fordítva"- mondta a színész, aki bevallotta, a médiával való kapcsolata nem volt mindig ilyen felhőtlen: megdöbbent például az Oprah Winfrey show-jából legendássá vált kanapén ugrálós jelenete miatti reakciókon.

"Akkor nagyon szertelen és boldog voltam kettőnk miatt, Kate viszont egy magabiztos nő, úgyhogy könnyen túljutott a dolgon. Nem volt kellemes: és néhány helyzetet jobban is kezelhettem volna, de összességében közelebb hozta a családunkat"- tette hozzá.