Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Bika jegyében jár, kvadrátban áll a Neptunusszal. Hajlamosabbak lehetünk arra, hogy bánatunkat italba, édességbe, gyógyszerekbe fojtsuk, és valamilyen káros szenvedély rabjaivá váljunk; az alkohol és a cigaretta is erősebb hatással lehet a szervezetünkre.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Bika jegyében jár. Egészségünk szempontjából ez a nyak, a torok területét érintheti. Ma könnyebben betegedhetnek meg ezek a testtájaink, ha nem vigyázunk, könnyedén begyulladhat a torkunk, a mandulánk. Az arra hajlamosaknál szinte elkerülhetetlen lesz a rekedtség. Igyekezzünk mindent megtenni, hogy elkerüljük a fertőzéseket. Megelőzésként és kezelésként egyaránt igyunk sok mézes teát, táskánkban, íróasztalunkon pedig legyen torokfertőtlenítő tabletta.

Ma a Hold kvadrátban áll a Neptunusszal. Hajlamosabbak lehetünk arra, hogy bánatunkat italba, édességbe, gyógyszerekbe fojtsuk, és valamilyen káros szenvedély rabjaivá váljunk; az alkohol és a cigaretta is erősebb hatással lehet a szervezetünkre, ezért igyekezzünk ma kerülni az ilyen szereket. Ha mindenképpen szükségét érezzük annak, hogy valamilyen mesterséges anyaggal pótoljuk azt, amit nem kapunk meg, akkor inkább valamilyen természetes szert, pl. gyógyteát válasszunk. Még jobban járunk azonban, ha felhívjuk egy családtagunkat vagy közeli barátunkat egy kis lelkizésre.